Бях измамен

Както знаете , когато започвате игра на Монополи всеки участник получава по 1500 долара в брой за начало. На всички банковите сметки са еднакви. Резултатът във всеки мач от основната бейзболна лига от времето на Абнър Дабълдей винаги е 0-0 в началото на първия ининг.
Уви, животът не е като настолна игра или спорт. Различните хора имат много различно количество „начален капитал“. Някои са родени богати. Някои се раждат в щастливи, стабилни, любящи семейства. Някои са естествено интелигентни и с лекота изкарват училището. Някои са просто естествено слаби и сладки. Много не са.
Сатана ще се погрижи да си съвсем наясно с всички неща, които ти липсват в живота. Той ще масажира духа на негодувание в сърцето ти, за да се почувстваш измамен, че се очаква някак си да се състезаваш в Монополи само с 637.50 долара стартов капитал. Той иска да се заровиш в притеснения за акнето, оплешивяването и целулита.
Ето как да преодолееш тези негодувания. Направи списък на съкровищата, които си получил. „ Нека благодарят на Господа за Неговата любов… , защото Той насища жадните и гладните изпълва с блага ”(Псалом 107: 8,9). Радвай се с мен – Бог не е приключил с даването на добри неща.

www.helpinghandsbulgaria.net

>

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here