Как да станем от професионални шофьори – милионери

Рокфелер взел една ябълка, измил я, след това я продал, с парите купил две измил ги и тях, после и тях продал и така нататък. Всички знаем, че това е измислица за наивници. Но следващата история е истина. Внезапна идея е направила за един ден от шофьор – милионер.
Много често простите неща работят по-добре от сложните механизми. В потвърждение на тази теория е вече патентованата товарна кука за палети или продукт с търговското име „SS pallet hook”. Това е един много ефективен продукт. Той е създаден да се използва в комбинация с подсилените карго ивици (E rail logistics straps), които се поставят в основата на палетите. Другият край се закрепва на стената на ремаркето, като по този начин се закрепва палето на място и ефективно се предотвратява евентуално преместване на товара по време на движение.
Откривателя на „SS“ куката е Майкъл Стомберг – бивш шофьор и настоящ милионер. Майк дълги години е работил в транспортната индустрия и много пъти се е сблъсквал с проблеми идващи от недобре закрепени товари. Преди години Майк е започнал работа в компанията Skinner Transfer, оперираща в Уисконсин. Сега той заема там длъжността вицепрезидент.
Повече от товарите на компанията се превозват на палети и лошото им закрепване е коствало хиляди долари през годините. Много клиенти са предявявали искове за повредени стоки. Ето защо Майк се опитва да реши проблема с простото устройство, което патентова. То веднага започва да се използва от Skinner Transfer и много скоро други компании в транспортната индустрия го взимат също на въоръжение. Фактите показват, че за товарите превозени под ръководството на Майк Стомберг не е имало оплакване от 6 години насам.
Майк скромно казва:
„SS pallet hook”е допълнителен осигурителен продукт, който повишава закрепването на товарите на по-високо ниво.“
Сега той може да се купи в повече от 2,500 трък-стопа по цялата страна. Може също да си го поръчате и директно от сайта:http://www.cargostrategies.com/ или на телефон 608-963-8330.
Следващият път като товарите вашият камион, си помислете дали не можете да се сетите за подобно ефективно приспособление, което да ви направи милионери и вас.
Успех!

Чанита и Тодор Паунови,
Чикаго

в. „България СЕГА“