СИЛИСТРА – Силен дебют на Община Силистра в спортната стрелба

Община Силистра направи силен дебют на традиционния турнир по спортна стрелба с пневматично оръжие, организиран от Регионалния съвет на КНСБ по случай 8-ми март. Администрацията участва за първи път в състезанието и то с 4 отбора –  3 мъжки и един дамски. Първо място в индивидуалното класиране при жените с 95 точки спечели Евдокия Неделчева от общинската дирекция „Икономика”.
В призовата шестица се класира и Светлана Петрова, експерт по връзки с обществеността. Отборно женският тим на общината стана пети при изключително оспорваната конкуренция на отборите от Областната дирекция на МВР, Областното пътно управление, завод „Хром” и синдикатите.
Битката при мъжете бе убийствено жестока – с почти пълен комплект десетки се отчетоха тимовете на „Фазерлес”, „Хром” и „Благстрой”, община Силистра остана с четвърто, осмо и девето отборно класиране. В индивидуалните участия при мъжете Севдалин Калинов и Добрин Жеков от общинската охрана завършиха състезанието с резултати от по 95 точки, но останаха извън призовата шестица.