РАЗГРАД – 13.05.18 – Белгийски фен на "Левски" уважи откриването на паметна плоча на синя легенда в Исперих

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен, председателят на фен клуба на „Левски” в Исперих Йордан Иванов и вдовицата на Цветан Веселинов-Меци Мими прерязаха лентата на паметна плоча на легендата на сините в лудогорското градче. Това съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград.
Футболистът, наричан „синът на вятъра”, почина през февруари тази година, беше приятел на феновете на „Левски” в Исперих, за последен път се видяхме на Йордановден – обясни Йордан Иванов мотивацията на запалянковците да поставят паметна плоча в градинката пред фен клуба. Тя е непосредствено до паметната плоча на Георги Аспарухов-Гунди, двамата са били съотборници. И двете паметни плочи бяха осветени от отец Георги Михнев, който благослови присъстващите фенове на синия клуб и техните гости.
Йордан Иванов припомни факти от кариерата на крилото на „Левски”, а Областният управител изрази възхищението си от исперихските фенове за това, че са жив, деен фен клуб, задружни и всеотдайни към отбора, на който са привърженици. Г-н Хюсмен приветства и г-жа Веселинова, като заяви, че паметната плоча на името на съпруга й е голямо признание за постиженията му и за обичта на хората към него.