Млад плейбой измества Галин

Фолк идолът Галин е силно застрашен за лидерската си позиция като сексимвол №1 в музиката. На хоризонта на родната чалга се появи ново име – Дани. Той е едва на 20 години, но със солидна музикална кариера зад гърба си. Закърмен и израснал с българския фолклор, днес той здраво стъпва и на фолк сцената.
Само преди два месеца той издаде първата си самостоятелна песен – “Да си моя”. В нея той разказа лична любовна история. Сюжетът пък е стандартна забивка в столична дискотека с една от танцьорки, но по-късно гаджето му го хваща на калъп. Последват шамари и раздяла. Парчето се прие повече от добре и не малко диджеи започват нощните купони с него, което е прецедент за дебютно парче. След появата на проекта интересът към Дани нарасна главоломно, а профилите му в социалните мрежи са всекидневно атакувани от жадни за страстни преживявания момичета.
В интервю той призна, че много често получавал и директни предложения за секс, но на повечето дори не обръщал внимание. Не крие, че в момента е свободен и се надява така да остане, тъй като е твърдо решен да успее в музикалния бранш, а една връзка ще му спъне плановете. Мнозина го сравняват с Галин, а според други много скоро той ще го измести като сексимвол.
Много от младите изпълнители се опитват да копират по-наложените като Галин и Фики. Прави впечатление, че Дани създава собствен стил, който е доста различен от наложените на топ имената.
В момента младокът работи по втория си проект, който ще носи лятно настроение и не малко закачки с някои от българските звезди. От екипа му са убедени, че никой няма да остане равнодушен след като чуе текста на парчето. Според тях истинският успех е да можеш да провокираш зрителите и слушателите. Очакванията са второто парче да се превърне в истински хит сред младите. Премиерата му щяла да бъде в първите дни на месец септември, точно в навечерието на старта на новата учебна година. Именно тогава се дава началото и на новия парти сезон.
Дани разкрива, че не е скандален и ще направи всичко възможно да не става участник в подобни сценарии, но пък се чувства подготвен да понесе ударите на жълтите издания. Въпреки че все още е дебютант във фолка, той има неприятен спомен с някои интернет издания, които го замесиха в скандал с наркотици, с който няма нищо общо.

Деница Стоянова
за в. „България СЕГА“