КЪРДЖАЛИ – 10.06.17 – Цветанов за обвиненията на президента Радев в реваншизъм: Гузен негонен бяга!

„Президентската институция няма никакво отношение към изпълнителната власт. За голямо съжаление обаче, както се казва гузен негонен бяга, президентът Радев гледа да излезе от това, което направи /по време на служебното правителство – б.а./ и да отправи сега обвинението към тези, които дойдоха на власт”. Така заместник-председателят  на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов коментира думите на държавния глава в интервю по БТВ в Кърджали, че правителството на ГЕРБ е реваншистки настроено като връща в изпълнителната власт компрометирани хора като шефа на митниците Георги Костов.
По думите на  Цветанов ПП ГЕРБ идва на власт след спечелването на парламентарни избори. И ПП ГЕРБ със своите кадри е направило така, че страната ни да достигне 3,5 процента икономически ръст – показател за добрата работа на институциите. 
Кое наложи служебното правителство да освобождава професионалистите от системата както на МВР, така също и на всички останали институции?, каза Цветанов и попита задочно президента  няма ли да реагира на снимките с атрибутите на Хитлер на своя съветник Пламен Узунов, който е бивш министър на вътрешните работи в неговото, служебното правителство.