ВЕЛИКО ТЪРНОВО – 23.05.17 – Велико Търново посреща фестивала „Велико Търново Мези” за 5-годишнината на пивоварна „Бритос”

Велико Търново посреща фестивала „Велико Търново Мези”, който ще се проведе от 24 до 28 май. Той съвпада с 5-годишнината на пивоварна „Бритос”, които са организатори на събитието, съвместно с Община Велико Търново и фондация „Румънеца и Енчев”.
„Тази година пивоварна “Бритос” празнува своя пети рожден ден. През последните няколко години се наложи като традиция да каним всички граждани и гости на Велико Търново да се присъединят към нашия празник. И тази година ”Бритос” представя фестивала „Велико Търново Мези”, съвместно с фондация „Румънеца и Енчев” и помощта и пълната подкрепа на Община Велико Търново. Подготвили сме 5 дни, изпълнени с много богата музикална, кулинарна и спортна програма. Във всяка една от петте вечери ще ни гостуват известни изпълнители – както български, така и балкански. Всяка вечер е тематична и се надяваме това да се понрави на всеки вкус”, каза Габриела Попова, управител и собственик на пивоварната.
 Официалното откриване на фестивала „Велико Търново Мези” е на 24 май от 20.00 часа, като програмата започва още от сутринта.