Kоментари за мача Кобрата – Питър

Тренировките на Кубрат Пулев продължават. Според боксьори от клуба на Кобрата „Зауерланд”, двубоят в София ще е изключително напрегнат, но нашият състезател е с реални шансове за победа.
Няколко боксьори от клуба на Кубрат „Зауерланд” ще участват в галавечерта на 3-и декември в София.
Икрам Кават – майка на две деца и… носител на Интерконтиненталната титла по бокс.
„В момента аз съм носител на този пояс и сега в София ще защитавам титлата си”, обяснява Икрам Кават, носител на Интерконтиненталната титла по бокс.
Шампион на Германия в амтьорския бокс, Лион Бур ще направи дебютният си мач на професионалния ринг именно в София а 3 декември.
„Напълно съм готов. Добре съм подготвен, имам добри спаринг партньор  и разбира се треньори. Мисля, че съм готов за победа”, казва Лион Бур, професионален боксьор.
Преди големият мач на Кубрат със Самюел Питър в София, ще има други пет двубоя. Колегите на Кобрата в боксовата зала, които тренират успоредно с него, казват, че той е категоричен фаворит в мача с Питър.
„Не мисля, че Питър ще представлява опасност за него, защото Кубрат винаги знае как да погледне нещата отгоре, търпелив е, винамтелен, стратегически подхожда правилно”, добавя Икрам Кават, носител на Интерконтиненталната титла по бокс.
Gong.bg