ПЕРНИК – 26.10.16 – Перничанка представя Балканите в конкурс за красота в Колумбия! Заби всички миски в земята в кулинарно състезание

Перничанката Габриела Попова, която се прочу като спечели титлата Мис Силикон, в момента представя не само България, но и Балканите на конкурс за красота Miss Summer Internation 2016 в Колумбия, пише zapernik.com.
„След вчерашното ми представяне на презентациите за България и държавите на Балканите, журито ми съобщи ,че аз ще нося не просто лентата на България, а ще имам и възможността да представлявам останалите държави от Балканите. Не мога да ви опиша колко съм щастлива„, сподели Габриела Попова.
Перничанката вече заби всички миски в земята, като финишира първа в състезание по готвене. Габриела направи салата и като типична българска домакиня наряза зеленчуците на нула време, докато другите миски си пазеха маникюра.
В момента дните на перничанката в Колумбия са пълни с емоции. Среща с кмета на Баранкия, кални бани, кулинарни изкушения, красиви плажове и подготовка за Хелоуин.