РУСЕ – 13.09.16 – Как Вики от Русе стана част от екипа на Кейти Пери

Младата дизайнерка Виктория Колева сезавърна за малко в родния Русе след 5 години отсъствие. Вече 15 години тя живее в Америка и следва мечтата си. Преди година тя се прочу със своите успехи и пробив на сцените от световна класа. През 2015 г., талантът й не остава незабелязан и става част от екипа на известната изпълнителка Кейти Пери, като отговаря за облеклото й на едно от най-гледаните предавания – шоуто на Супербоул.
Пред Дарик Виктория Колева сподели, че връщайки се в родината  първоначално изпаднала в културен шок. Трудно е да се сравняват двете държави, но все пак след толкова години в Америка й е странно още да вижда дупки по тротоари и улици, а крайните квартали на града да са сякаш друг свят в сравнение с центъра. Младата дизайнерка заминава от България на 21 години, като първоначално няма намерение да остава в голямата държава зад океана, иска просто да види свят. Освен това не знае дума английски. Въпреки това полека лека нещата потръгват. Намират се и добри хора, които да й помогнат.
След работата с Кейти Пери Виктория Колева продължава да работи с известни хора, прави костюми за водещи, за шоумени, но едновременно с това развива и собствената си марка облекла Vfit. Това е и мечтата й-да прави собствени колекции, а един ден да отвори магазин и в България.