ТЪРГОВИЩЕ – 20.08.16 – Мъж се обеси на мост в центъра на Разград

Мъж се e обесил под мост в центъра на Разград – научи Дарик-Разград. От полицията потвърдиха информацията. Тялото е забелязано на моста до Общинска банка от минувачи и служители на общинската фирма „Паркстрой“, които подрязват храстите и дърветата в поречието на река Бели Лом още в 7,30 ч. днес.
Беше на видима възраст около 20 години, симпатично момче, нямаше вид на клошар – разказа възрастна жена, която живее в един от близките блокове. Тялото било провесено на тръбата под моста от страната към Панчоолу моста. Младежът бил облечен с раирана синьо-бяла фланелка, минувачи разказаха, че за примка за бесилото си е използвал анцуга си.
От ОДМВР-Разград уточниха, че обесеният е на 30 години, с адресна регистрация в село Гороцвет. По тялото му няма видими следи от насилие, то е изпратено за аутопсия в болницата в Търговище. За последно мъжът е видян в Гороцвет вчера, пиел бира с приятели – разказаха местни. Той бил зет в селото, а родом от Белинци, Исперихско. Преди около половин година се разделил с жена си и заминал на родното си село. Върнал се отново в Гороцвет преди 20-ина дни, макар че бившата му съпруга вече не живеела там, а в Разград, двамата не са имали деца. Не е имал постоянна работа. Местните хора са изненадани от самоубийството му и нямат предположения защо го е направил. През последните години за втори път мост над река Бели Лом се превръща в бесило. Миналата година на Разпети петък 19-годишен студент се обеси на мост в квартал „Водна централа“ близо до блока, в който живеел.