КЮСТЕНДИЛ – 25.08.15 – Цветан Цветанов обяви подкрепа с реформаторите за Петър Паунов в Кюстендил

Подкрепата на ПП ГЕРБ за трети мандат на кмета на община Кюстендил Петър Паунов бе обявена официално от председателят на националния предизборен щаб и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, при регистрацията на партията за предстоящите местни избори в ЦИК.
“Единственият областен град, в който ще се получи такава симбиоза е Кюстендил, където заставаме твърдо зад досегашния кмет Петър Паунов. Там си има една добра атмосфера, където вече има “едно широко ветрило”, с широка подкрепа от всички политически формации, които са център- вдясно. Смятам, че това е един добър модел, където всъщност той е успешен”, заяви Цветанов. Целта на тези избори е ГЕРБ да победи в 16 или 18 области, като залагат на Враца, Монтана, Видин, Ловеч, Търговище, Разград, Шумен и с амбицията да имат реално присъствие в местната власт с кметове в Кърджалийска област. ГЕРБ в момента има 94 кмета, като се стремят да имат над 100 и над 1700 общински съветници.
„ГЕРБ се подготвя за десетата си поредна победа, не с това, че искаме на всяка цена да сме победители, а с това, което можем да покажем като резултати след два пъти участие в местната власт. Защото с това можем да направим един отчет пред избирателите. Искаме да направим развитието на България да е еднакво навсякъде”, добави Цветанов.