БУРГАС – 08.08.15 – Над 35 000 души пяха с Роби Уилямс на SPIRIT of Burgas

Роби Уилямс докара до състояние на екстаз над 35 000 души, дошли да го гледат и чуят на музикалния фестивал SPIRIT of Burgas.
Шоуто на звездата беше на световно ниво, а изпълненията на емблематичните парчета Let Me Entertain You, Feel, She’s The One и Angels бяха с перфектното качество на студиен запис.
Роби пя, танцува, шегува се, флиртува с публиката и грабна сърцето и още с появата си на сцената. Там при него се появи и щастливката Зори, която той избра измежду всички присъстващи дами, за да му партнира при изпълнението на песента Candy, при което един параван се превърна в част от мултимедийно шоу в легло.
Певецът демонстрира огромните си артистични възможности и сменяше музикалните стилове неусетно и с щипка английски хумор.
Освен, че представи най-доброто от своите албуми Роби Уйлямс отдаде почит към Куин, изпя заедно с публиката част от I still haven’t found what i’m looking for на U2, а към края на шоуто си изпълни My Way на Франк Синатра.
„Бургас вие бяхте невероятни! Не мога да повярвам, че не сме идвали досега тук. Няма да ни се разсърдите, ако се върнем отново много скоро, нали?” – с тези думи певецът, който осигури звезден статус на тазгодишното издание на Spirit Of Burgas даде надежда на българските си фенове, че могат да го видят пак.
Преди перфектното шоу Let Me Entertain You, на главната сцена се качиха и група Мастило, белгиецът Milow и британската сензация Kwabs.
“Бургас, вие бяхте невероятни! Не мога да повярвам, че не сме идвали досега тук. Няма да ни се разсърдите, ако се върнем отново много скоро, нали? Среща?”. С тези думи звездата се раздели с многохилядната публика.