Секс признания: 13 жени, които искат секс повече от мъжките си партньори

Ема Грей от Хъфингтън Поуст споделя историите на 13 жени, които желаят секс повече от мъжете си.
Тя получава имейлите от жени на възраст от 25 до 65, необвързани, обвързани и женени.

“Свиквам с това, че просто аз трябва да съм агресора “

Съпругът ми работи 10 часови смени 6 дена в седмицата. И двамата сме уморени, стресирани и изтормозени в края на работния ден. Но след като дъщеря ни си легне, аз обичам да оставям всичко настрана и да съм интимна с моя съпруг. За съжаление той няма същите виждания. Той е твърде уморен или твърде изтормозен или просто “не е в настроение”. Ние сме се оженили наскоро и сме на 20 и няколко години. Все още трябва да имаме задоволително сексуално желание. Неприятно е, че той не мисли така по отношение на секса.
Това е основният проблем в брака ни. Не мога да разбера как може да изминат шест или седем дни без секс. Няма жена, която винаги да иска да поема инициативата… Ако не повдигна въпроса може да измине и месец, без каквато и да било интимност. Ще съм щастлива, ако имам интимен контакт всеки един ден от седмицата, но се опитах да постигна компромис през ден. Но дори и това не се случва без напомняне. Просто се опитвам да приема, че аз трябва да съм агресора в 95 процента от времето.

“Той ми купи вибратор, та да го оставя на мира”

Имали сме различия с моя съпруг по отношение на сексуалното желаниe в продължение на последните 11 години и повече. Правим секс два пъти годишно и понякога това може да е два пъти седмично, и после нищо в продължение на месеци. Опитвала съм да му приготвям любимите ястия, да правя мили жестове в продължение на седмица, за да го накарам да се почувства щастлив, нося секси дрехи и бельо – нищо не помага. Не знам какво го възбужда. Съпругът ми не понася да го притискам, мрази да говори за това и това причинява стрес в брака ни. Той ми купи вибратор, за да съм доволна и да го оставя на мира. Това не ми задоволява нуждите, въпреки че понякога се наслаждавам на удоволствието, без свързаните с това усложнения и трябва да си фантазирам, че мъжа ми ме задоволява.
Той не искаше секс по време на бременностите ми с всяко едно от децата ни. Говорим за девет дълги месеца и нещо. Повече от две години изминаха от раждането на последното ни дете без секс. Сега, след като съм си изпълнила семейните задължения, не знам дали отново ще правим някога секс. Той казва, че си е изпълнил задълженията… Иначе сме щастливи. Прекарали сме общо над 20 години и сме женени повече от 11 години. Ние сме добри приятели, но не и съвместими секс партньори.

“Започвам да си мисля, че никога няма да намеря партньор, чието секс желание да е същото като моето”

Аз съм на 65 години и съм разведена от 1991 г. През това време съм имала приблизително шест сериозни връзки. При всяка една от тях моето сексуално желание е било по-голямо от това на моя партньор. Сега се сблъсквам с проблема, че дори и партньорът ми да иска да прави секс (поне толкова колкото и аз), той има еректилна дисфункция. Започвам да си мисля, че никога няма да намеря партньор, чието сексуално желание да е толкова, колкото моето. Аз гледам широко на нещата и се интересувам от споделянето на различни неща с моя партньор, не просто от секс. Разбирам, че това не е всичко в една връзка, но е много обезкуражаващо, ако сексът e важен за вас и партньорът ви просто не е устроен по същия начин.

“Когато стана на 35 години, може никога повече да не правя секс”

Омъжена съм в продължение на 5 години за мъж, който е с 12 години по-възрастен от мен (той е на 40, а аз съм на 28) и сексът почти винаги е бил проблемен… Отначало си мислех, че проблемът се състои в моя оргазъм, после си мислех, че са лекарствата му, но той не ги взима вече в продължение на повече от година и няма промяна. Не съм сигурна колко бързо се стигна дотук, но през последните няколко години съм щастлива, ако това се случи два пъти месечно. И това става след молби. МОЛБИ. Съпругът ми почти не проявява интерес, не забелязва, ако съм гола, заявява, че даже не си мисли за секс, отказва да приеме това за сериозен проблем и ако се опитам да го накарам да правим секс, той има дълъг списък от фактори като умора, работен стрес, удобно легло, неприятен дъх, разсейване от децата?
Няма проблем с порнографията. Той е имал само три секс партньора в живота си и казва, че е много доволен от мене, но че  единствено има нужда да бъде задоволен веднъж месечно. Дори и когато бяхме разделени в продължение на 6 седмици (нова работа) и се видяхме отново, аз трябваше да му се моля. Но той беше уморен… Така че се опитах да направя най-доброто, на което съм способна и да вярвам на по-висша сила и да не се чувствам отчаяна при много реалната мисъл, че когато стана на 35 години може никога повече да не правя секс отново.

“Доволна съм от брака си, просто не съм доволна от това, че няма никакъв секс”

Тази година навършвам 60 години и да, бих искала да правя секс всеки ден. Изглежда, че мъжът ми е преминал най-силните си години и предпочита да гледа телевизия, независимо с какво се опитвам да го изкуша. Винаги съм имала голям сексуален апетит и съм се радвала на няколко връзки, при които моят партньор е имал подобен сексуален апетит… Доволна съм от брака си, просто не съм доволна от това, че няма никакъв секс и трябва да се възползвам от вибратора, който е на разположение, вместо да правя истинското нещо.
“Чувствам, че не е нормално да искам повече секс “

Омъжена съм от 15 години. Съпругът ми е на 59 години, а аз съм на 42. Той изглежда, че никога не е в настроение. Никога не показва желание или признак на желание. Бих казала, че правим секс може би 3 пъти годишно. Той е преглеждан от лекар и всичко изглежда наред. Мисля, че на него ме му е нужен чест мъжки/женски контакт. Проблемът е, че не само, че това не е достатъчно секс за мене, а това, че се чувствам, че не е нормално да желая повече секс. Това също така влияе на самочувствието ми. След като съм обсъждала този проблем в продължение на много години, без промяна, мисля, че няма разрешение! И че аз съм тази, която е ощетената.

“За някои мъже чиния с ядене на масата, когато се приберат в къщи е също толкова секси и задоволително, колкото и свирка”

Аз съм 25 годишна, здрава майка на дете, работя на пълен работен ден и ходя на училище. Сгодена съм за прекрасен мъж, който без съмнение е моята половинка; сексуално сме идеални, с изключение на това, че аз съм винаги тази, която иска някаква любов.  Сексът ни е чудесен, по-добър от повечето хора, като средно правим секс четири до пет пъти седмично, заедно с много прегръдки и гушкане. Той е повече от доволен от това, но аз умирам повечето дни. Някои дни аз искам да повторим или да потретим, а той отива до гаража да “оправи нещо” или “върши някаква работа”, защото не може толкова много, колкото мене. Поради това аз съм кисела и заядлива, понеже не искам да се самозадоволявам, искам да споделя чудесните моменти с мъжа, който истински обичам с цялото си сърце. Мъчи ме, че знам, че понякога мъжът на моите мечти се чувства “принуден” да прави секс с мен, просто, за да избегне кавгата. Мисля си, че нашият предишен разнообразен сексуален живот е станал черно бял. Ние сме толкова влюбени един в друг, но това се изразява по много различни начини. Аз искам да правя любов при всяка възможност, а той предпочита да си лежи гол, да се гушка и просто да релаксира. Ние се опитваме да включим всички тези неща в нашата връзка, за да изградим това, което е най-важно – интимност. Мисля, че е толкова важно да се постигне, понеже не винаги вината e в жената, когато сексът се влоши, особено след като хората са живели заедно продължителен период от време. Предполагам, че за някои мъже, чинията с ядене на масата е толкова секси и задоволяваща, колкото и свирка. Кой е могъл да предположи?

“Аз съм жена, която го иска повече”

Аз съм жена, която не е удовлетворена, след като не съм се виждала с моя любим в продължение на месеци, поради това, че връзката ни е от разстояние. Аз съм жена, която иска да научи повече защо историите, които се публикуват, внушават идеята, че мъжете са изгладнели за секс. От отговорите знаем, че това не е така. Така че, кога разбирате какви са ви нуждите и кога осъзнавате, че те не са задоволени? Кога преценяте, че верността е по-голяма ценност от сексуалната удовлетвореност?

“Продължавам да чувам, че съм като мъж по отношение на секса”

По време на ВСЯКА връзка, която съм имала, аз съм искала повече секс в сравнение с него. Всички мои партньори са осъзнавали това. Всъщност рефренът, който продължавам да чувам или понякога подочувам, когато си говорят с приятели, че “съм като мъж по отношение на секса”.
Така че социалното разбиране, че жените естествено искат по-малко секс от мъжете ме кара да крещя. Има толкова голямо разнообразие и при двата пола. Дори сред моите приятелки жени – някои от тях много рядко искат секс, други – често. Това е толкова индивидуално. Не може да се заключи, че мъжете или жените имат по-голямо либидо. Всичко, което може да кажем, че някои хора искат повече секс от други. Това е различно за различните хора що се отнася до секса.

“Когато опитите ми да го възбуда с бельо и обувки на високи токчета не успеят, аз се чувствам грозна и без никаква стойност”

В по-голямата част от връзките си, аз съм искала повече секс в сравнение с моя партньор. В момента съм на 28 години и съм с някой, с който сме сексуално съвместими, но това не стана допреди няколко години, когато всъщност приех сексуалността си. Тогава бях на 21 години и се омъжих за мъж, който много обичах, но който имаше много слабо либидо. Той твърдеше, че порното не му влияе по никакъв начин и че той е мастурбирал по веднъж месечно. Аз се опитвам да го изкарам от това му състояние и предлагам да правим заедно неща, но всичко, което предлагам се посреща с просто “не” или с мълчание. Почувствах се виновна за това, че исках много повече секс от моя съпруг и когато опитите ми да го възбудя с бельо или с обувки на високи токчета, се чувствах грозна и без никаква стойност. След като се разделихме, аз намерих утеха в изданията на Севидж Лав на Дан Савидж. Той получаваше МНОГО обаждания от хора, мъже и жени, които са били в подобна ситуация, в която един от партньорите искат повече секс от другия. Изведнъж не се чувствах толкова зле или уплашена от това, че желаех повече секс, след като чух и техните истории.

“Аз и моето гадже ходим на секс терапевт в продължение на около пет месеца и нищо не се е променило”

Нямам нужда от секс по два пъти на ден или веднъж дневно или дори два пъти седмично. Всичко, което искам от него е секс МОЖЕ БИ веднъж седмично до веднъж на всеки десет дни, но средната честота, с която правим секс е веднъж на всеки 30 дни. Аз имам какво да предложа – аз съм 25 годишна, привлекателна, привличам погледи и приятни комплименти от различни мъже, притежавам собствен бизнес, упражнявам се редовно и съм в по-добра форма от повечето жени. Имам приятен характер и имам много приятели и също така съм жена, която обича да прави секс! Аз и моето гадже посещаваме секс терапевт в продължение на повече от пет месеца и нищо не се е променило с нашата интимност. Обичам да се издокарвам, но когато той ме види облечена секси, това го разстройва, понеже той си мисли, че аз го предизвиквам да прави секс и че не е честно да го притискам по такъв начин. Той няма проблеми с ерекцията, всъщност съм го хващала, че мастурбира под душа или на дивана, когато си мисли, че не съм наоколо. Това ме наранява, че аз му се хвърлям и обикновено съм готова за нещо, а той мастурбира и не ме включва. Аз го питам отново и отново защо не искаш да правиш секс с мене, какво трябва да направя?

“Той искаше да ходи да се разхожда, а аз исках да се възползвам от огромното легло “

Била съм омъжена за любовта на живота си в продължение на 25 години. През всичките тези години, винаги към го искала повече. В нощта на нашето сватбено пътешествие бях много разочарована, понеже той искаше да се разходи, а аз исках да се възползвам от огромното легло. Това ми беше много трудно, понеже винаги съм си мислила, че мъжете са тези, които са винаги в настроение. В моя случай, ако аз не го инициирам, никога няма да се случи. Всъщност аз чаках по време на първата година от брака ни, за да видя дали той някога ще го поиска. Ние прекарахме три месеца без това, докато аз споменах, че не сме правили секс в продължение на месеци. Ако аз му напомня, той ще каже, че трябва да го направим довечера. Не ме разбирайте погрешно, той никога не ми отказва, но той НИКОГА не инициира секса и това ме подлудяваше. Ние бяхме първите партньори и чакахме докато почти се бяхме оженили, за да правим секс, въпреки че бяхме заедно в продължение на няколко години. Аз си мислех, че това е просто от уважение, но сега осъзнавам, че сексът не е от особено важно значение за него.

“Ужасно е да знаеш, че партньорът ти не иска да има нищо общо с тебе сексуално”

Аз не бях удовлетворена от това с моя бивш приятел. Бях щастливка, ако правим секс два пъти седмично и после бяхме разделени, понеже аз получих повишение извън щата. По време на месечните си посещения ние правихме секс може би веднъж. Той ми казваше, че не е в настроение, толкова колко бях аз и че трябва да прекарваме времето си заедно като излизаме навън и да правим заедно неща, вместо да правим секс. Това беше много странно. По-късно скъсах с него заради съвсем различни неща.
Ужасно е да знаеш, че партньорът ти не иска да има нищо общо с тебе сексуално и дори когато правите нещо, то изглежда все едно е по задължение, за да ти се запуши устата. В края на краищата знам, че сексът представлява голяма част от това, което търся в една връзка поради физическото докосване, което е много важно за мене и за всички аспекти на живота ми.

Уважаеми читателки на в. “България СЕГА”, можете да
споделите вашите истории на имайл:
[email protected].

Надежда Минкова
в. “България СЕГА”