Мъжки прически за есен 2007

Този есенен сезон всякакъв вид прически ще са модерни: къси перчеми, секси бретони и всякакъв вид рокендрол вибриращи идеи.
Вземете вдъхновение от миналия ретро вид или побързайте с нова съвремененно подстригване за да направите впечатление!

3_short_hairstylesmen_520

 

 

 

 

 

 

 

Къса коса

Не ви трябва много коса за да направите главата си да изглежда добре. Късите коси са класически и изискани, да не споменаваме че са лесни за поддържане в горещи дни. Всяка къса прическа може да има много плътност, според начина на подстригване и стилизиране. Изчистена добра подстрижка може да направи мъжа да изглежда по-зрял и изискан, докато други могат да имат обратния ефект и да направят по-млади.
Вие си избирате какъв вид ви допада и какво впечатление искате да направите.
Много къси, с контрастни клъцвания и многоструктурни прически са модерните за този сезон при късите коси за мъже.

medium2_hairstylesmen_520

 

 

 

 

 

 

 

Средно къса коса

Средната дължина е относителна за мъжете. Може да е къса отстрани и дълга от горе, което пък позволява да си играете с кичурите в различни посоки.
Може да е по-дълга и палава, следвайки тенденциите на британските рок банди. Без значение как варира средно дългата коса може да е много стилна. Тези които си изберат тази дължина могат да са спокойни, че модата е те да са привидно небрежни и разрошени. Идеален избор за по-мързеливите, но не съвсем занемарени.
Целта не е да изглеждате все едно сте се измъкнали от леглото без да се срешете и погледнали в огледалото, а да направите косата си да пада по произволно.

long_hairstylesmen2_508

 

 

 

 

 

 

 

Дълга коса
Дългите прави прически придават безгрижен вид и са лесни за поддържане, защото изискват само добро сресване след баня. Единствения им недостатък е, че могат да ти омръзнат и да ти падат в лицето.
Най-новия начин да се носи дълга коса е с много пластове и кичури, особено около линията на косата. Перфекта опашка ниско на тила е чудесен начин да се носи дълга коса, като това я държи прибрана и подредена.

Превод Стела КАЛАЙКОВА, в.”България Сега”