Десислава Жаблянова: Ако има желание, намираш път към звездите!

Светлозар Момчилов: Как се казва Вашето предаване?
Десислава Жаблянова: Предаването се казва „Рандеву” и се излъчва по Канал 3. В превод от френски рандеву означава среща.

Светлозар Момчилов: Каква е основната тематика на предаването?
Десислава Жаблянова:  В предаването хората имат възможността да се срещнат с топ изпълнителите от всички музикални жанрове в България и по света, както и с други светски личности,  да видят както техния професионален, така и личен живот.

Светлозар Момчилов:  Бихте ли казали за някой известен актьор или личност от САЩ, с когото сте имали интервю?
Десислава Жаблянова:  Най-скорошният пример това е интервюто с Анджелина Джоли, Джак Блек и Лусио, които се оказаха изключително свестни хора. За пръв път в България бяха направени тези интервюта и определено мога да кажа, че в сравнение с всички български звезди, те се държаха изключително топло, мило и приветливо.

Светлозар Момчилов: Не е ли трудно да се вземе интервю от Анджелина Джоли?
Десислава Жаблянова:   Трудно е, обаче когато имаш голямото желание, намираш начин и път да стигнеш до звездите.

Светлозар Момчилов:  Има ли българска звезда, от която също е трудно да се вземе интервю?
Десислава Жаблянова:   В България е известно, че няма по- трудно нещо от това да вземеш интервю от Лили Иванова, но тя също понякога е благоразположена. Това, че не обича да дава интервюта се базира на факта, че много хора изкривяват нещата. Но като цяло българите обичат да бъдат в медийното пространство и да  дават интервюта.

Светлозар Момчилов:  Кои български звезди са най-чести гости във Вашето предаване?
Десислава Жаблянова:    Гостуват предимно певци. Като погледнем кои са най-актуалните в момента,  можем определено да кажем, че това са Миро, Мариана Попова, Мария Илиева, Любо, Графа- предимно изпълнители от българската поп музика.

Светлозар Момчилов:  Представляват ли интерес  за Вашето предаване български изпълнители, които творят в САЩ и Канада?
Десислава Жаблянова:    Определено, защото в България, хората, искаме да знаем какво правят нашите сънародници по света. Винаги е било чест и удоволствие да дадем възможност и да видим развиващи се хора и да се гордеем с тях.

Светлозар Момчилов:  Какво бихте искали да кажете на читателите на в.„България Сега” и на слушателите на BG 7 Radio в САЩ и Канада?
Десислава Жаблянова: Да запазят българското в себе си и да вървят напред в бизнеса и живота.

Чуйте тук интервюто на БГ7 Радио с Деси Жаблянова:

Светлозар Момчилов,
 в. „България Сега”
www.bulgariasega.com