КЪРДЖАЛИ – Петима служители от Кърджали наградени от министъра на вътрешните работи и главния секретар

Петима служители на ОД на МВР-Кърджали и ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението” са наградени от министър Цветан Цветанов и от главния секретар Калин Георгиев във връзка с 5-ти юли – професионалния празник на МВР, съобщи директорът на дирекцията комисар Валери Баранов. С обявяване на благодарност от министъра са наградени началникът на група „Миграция” Лазар Трошанов и началникът на сектор в ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението” Валентин Карев. Със същата награда от главния секретар са отличени Кирил Владимиров от ОД на МВР, Росен Добрев, началник на РС „Пожарна безопасност и защита на населението” в Джебел и Ивайло Иванов, командир на екип „Водолазно-спасителни дейности”.
От директора на ОД на МВР комисар Валери Баранов 58 служители са наградени с обявяване на благодарност и 15 служители с писмена похвала. Още осем служители на ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението” са наградени с писмена похвала от началника на звеното комисар Христо Тодоров.
7 служители са отличени с обявяване на благодарност от директори на главни дирекции. Комисар Валери Баранов връчи купи и грамоти на заелите призови места в спортните турнири, посветени на празника.