Тайните за красота на Вики Бекъм

Какви са тайните за красота на Вики Бекъм и как поддържа форма?
•    Вики Бекъм следва съвета на бившата спайска Гери Халиуел и винаги завършва вземането на душ със студена струя вода. Студената вода стяга кожата и прави косата по-блестяща.
•    Като момиче Вики Бекъм колекционирала празни шишенца от любимия й парфюм Chanel No5. Сега звездата има собствена парфюмерийна линия, която лансира дамски парфюми с нейното име и мъжки с името на съпруга й Дейвид Бекъм.
•    Ето какво казва Вики Бекъм по отношение на парфюмите „По-малкото е повече! Твърдо вярвам, че не трябва да помиришеш някого преди да го видиш. И никога не пръскайте парфюм върху косата си. Може да я начупи и да промени цвета след боядисване.“.
•    Вики Бекъм е известна със страстта си по високите токчета. Но какви грижи полага за краката си модната икона? „Bliss имат наистина страхотен лосион за крака. Намазвам ходилата си с него преди да заспя и обувам чорапи. Използвам също крема за ръце на Bliss и слагам ръкавици на ръцете. Дейвид мисли, че съм побъркана, защото си лягам в леглото с чорапи и ръкавици!“
•    Вики Бекъм полага много грижи за веждите си. Редовно ги реши, при това много внимателно, за да не изтръгне някое косъмче по погрешка.
•    За вечерни събития Вики Бекъм не изневерява на грим ефекта „опушени очи“ и задължително слага на деколтето си от лосиона Scott Barnes Body Bling за по пленително излъчване.
•    36-годишната Вики Бекъм най-после се отърва от акнето, благодарение на…. бременността си. В очакване на първото момиченце в семейството, кожата на Вики Бекъм сияе и няма и помен от пъпки. Звездата е използвала купища козметика, но чак сега се радва на безупречна кожа. Явно хормоналните промени по време на бременността са в нейна полза.
•    Вики Бекъм е известна с това, че не обича фитнеса и спорта. Единствената физическа активност, която харесва и практикува 4 пъти седмично е Пилатес. „Мразя спортното облекло и равните обувки. Веднъж опитах да тичам по джапанки, но не се получи. В Пилатес може да тренираш по чорапи и не се потиш много. Затова го харесвам.“, откровена е звездата.
ROZALI.COM