Посланик Георги Панайотов разговаря с над 50 български студенти в Тенеси

Посланикът на България в Съединените американски щати Георги Панайотов се срещна с повече от 50 български студенти, които преминават обучение в базираната в щата Тенеси компания Southwestern. Това стана ясно от публикация във Фейсбук страницата на дипломатическия ни представител.

Основаната през 1855 г. компания е една от най-старите частни корпорации в Тенеси, чиято цел е да изгражда личности, които да се придържат към високи принципи и морални цели и които да допринасят за развитието на човечеството и за това, светът да стане по-добро място, отбеляза Панайотов в своята публикация.

„Традиционно, студенти от България са сред най-успешните и високо ценени служители на Southwestern. Което ме прави горд!“, заяви българският дипломат.

„Southwestern“ е компания за продажба на образователни материали, базирана в Нашвил, Тенеси. Частната компания набира студенти от колежи и университети като независими изпълнители, за да продават образователни книги, приложения и абонаменти за уебсайтове от врата до врата, използвайки методи за директна продажба, информира в своя сайт компанията.

Както БТА писа, посланик Георги Панайотов се срещна и с представители на българската общност в град Нашвил. По данни на дипломатическия представител, тя се състои от около 200 души.

ЙОАНА КРЪСТЕВА
БТА
Снимка: Посланик на България в САЩ Георги Панайотов / Фейсбук

>>>

Уважаеми читатели,

Ако желаете да рекламирате при нас се обадете на тел. 773.317.8035 или пишете на емайл: bg7tv.editor@gmail.com (24/7)

За да получавате информация 24/7 ни последвайте във фейсбук!

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!