Страхувам се, че парите ми ще свършат

Слагам си смело лице пред семейството ми. Не искам никой от приятелите и колегите ми да знае. Но, Ти Господи, познаваш сърцето и можеш да ме прочетеш, като написана книга. Знаеш колко съм загрижен за финансите ни.

Страхувам се, че парите ни ще свършат. Претърпяхме някои неуспехи; взехме някои грешни решения, които, ако можех, бих направил всичко, за да ги изтрия; някои неща, на които разчитах се оказаха ненадеждни. Сега жонглирам със сметките и не мога да се придвижа напред. Понякога се чувствам прокълнат – прокълнат да се боря с парични проблеми през целия си живот.

Казваш, че никога няма да ме оставиш или забравиш. Казваш, че вярващите никога няма да просят хляб. Словото Ти ми казва: „Издига сиромаха от пръстта и възвисява бедния от бунището, за да го сложи да седне с големци – да! – с първенците на народа Му“. (Псалом 113:7, 8) Отче, спази това обещание. Моля Те за ежедневния хряб и Ти Си ни снабдявал, точно по график. Помогни ми да Ти се доверявам и да вярвам на скъпоценните Ти обещания. Отнеми страхът ми и го замени с радостна увереност.

След периода на финансови затруднения, знам, че ще дадеш успокоение. Отче, не ми е нужно да седя с големци – може ли, да започнем с достатъчно да покрия сметките по кредитните карти? Радвам се, че съм Твое дете.

www.helpinghandsbulgaria.net

>>>

Уважаеми читатели,

Ако желаете да рекламирате при нас се обадете на тел. 773.317.8035 или пишете на емайл: bg7tv.editor@gmail.com (24/7)

За да получавате информация 24/7 ни последвайте във фейсбук!

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!