Illinois Tollway преминава от транспондери към стикери

3ти февруари 2024 – „Стикерите I-PASS отбелязват най-новия напредък в събирането на пътни такси“, каза изпълнителният директор на Illinois Tollway – Cassaundra Rouse. „Новите стикери се въвеждат от агенциите за събиране на пътни такси в цялата страна и от Illinois Tollway , тъй като са удобни и надеждни за нашите клиенти.“

I-PASS стикерите могат да бъдат взети от центровете за обслужване на клиенти на Illinois Tollway и ще бъдат налични в началото на февруари чрез онлайн поръчки през Illinois Tollway или в магазините на Jewel-Osco или RoadRanger.

Въвеждането на стикерите I-PASS се извършва в сътрудничество с другите агенции на E-ZPass и ще гарантира, че клиентите имат непрекъснатост в обслужването, където и да пътуват в 19-те щата, които са част от E-ZPass.

Съществуващите I-PASS транспондери ще продължат да работят при партньорите на Tollway и E-ZPass, включително Chicago Skyway.

От клиентите няма да се изисква да преминават към I-PASS стикери, стига да имат работещ транспондер. Когато I-PASS транспондерите достигнат края на своя срок на годност, Illinois Tollway ще изпрати на клиентите нови I-PASS стикери като заместители.

Не се изисква депозит за стикери I-PASS. За клиенти с настоящи транспондери, депозитът за транспондер от $10 ще бъде отбелязан като кредит в техните сметки, след като бъде регистриран нов I-PASS стикер.

Веднъж регистриран, I-PASS стикерът ще бъде незабавно готов за използване по магистралите на Илинойс, а в рамките на 24 часа по Chicago Skyway и другите пътища на E-ZPass.

Клиентите ще бъдат помолени да изхвърлят старите I-PASS транспондери по екологосъобразен начин или като ги върнат на Illinois Tollway или на близки места, предназначени за рециклиране на „литиево-йонни батерии“ (могат да ги намерят като въведат пощенския си код)

Стикерите I-PASS трябва да се монтират на предното стъкло на превозното средство близо до огледалото за обратно виждане и подобно на градските автомобилни стикери, те не са предназначени да се местят между различни превозни средства. Нямат батерия и са годни до премахването от автомобила.

в. “България СЕГА”
Източник и снимка: Illinois Tollway  

>>>

Уважаеми читатели,

Ако желаете да рекламирате при нас се обадете на тел. 773.317.8035 или пишете на емайл: bg7tv.editor@gmail.com (24/7)

За да получавате информация 24/7 ни последвайте във фейсбук!

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!