Чувствам се толкова смазан

Господи, помощ! В някои дни се чувствам толкова претоварен и изтощен, че искам да се откажа. Щях да избягам, но съм твърде уморен. Не смогвам. Не зная колко дълго още ще мога да продължавам да жонглирам между работата, брака, децата, къщата, сметките и всички други изисквания, които са върху мен.

Често се чувствам провалил се във всяка област на живота си. Не мога да се усъвършенствам, докато всеки ден просто се занимавам с нова криза или проблем. Не се чувствам горд от нищо, което правя. Просто не мога да напредна. „Избави ме, Боже, защото водите стигнаха до душата ми. Потъвам в дълбока тиня, където няма твърдо място да стъпя; стигнах в дълбоки води, където потопът ме покрива; изнемогвам от викане; гърлото ми е изсъхнало, очите ми чезнат, докато чакам моя Бог“. (Псалом 69:1-3).

Господи, моля Те, помогни ми! Прати успокоение от небето. Знам, че искаш да бъда независим. Знам, че искаш да стоя на собствените си два крака. Но товарът ми е повече, отколкото мисля, че мога да понеса. Обръщам се към Твоята любов. Обръщам се към Теб, като мой Баща. Направи това, което правят добрите бащи, когато децата им потъват, ела с великата Си сила и донеси помощ. Викам към Теб и уповавам на Твоята милост и мъдрост. Моля Те, ела днес и ми помогни!

www.helpinghandsbulgaria.net   

>>>

Уважаеми читатели,

Ако желаете да рекламирате при нас се обадете на тел. 773.317.8035 или пишете на емайл: bg7tv.editor@gmail.com (24/7)

За да получавате информация 24/7 ни последвайте във фейсбук!

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!

в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here