Cellex Consulting Group стана на 11

21ви октомври 2023 – Когато тръкинг индустрията е в подем и всички са на “парти” не можеш да разбереш кой кой е. Така е и в живота. В най-трудните моменти става ясно кой знае какво прави, кой е етичен и лоялен, кой е силен и способен да се справи с най-сложните предизвикателства.
Сега е именно момента, когато тръкинг индустрията в САЩ е може би в най-голямата си криза през последните 20на години (времето, през което българите станаха един от основните фактори в този бизнес сектор, поне на територията на Чикаго). Някои български транспортни бизнеси и шофьори започнаха да излизат от бизнеса временно или завинаги. Останалите се борят да оживеят с безпокойство за утрешния ден.


На никого не му е до веселба. Всъщност, има един български бизнес в тази индустрия, който празнува днес. Добре познатата в Чикаго компания – Cellex Consulting Group Inc.
Какво празнуват? 11-тия си рожден ден. Далеч не юбилей, но според мен, още по-важен в контекста на това, което ни заобикаля както в страната, в която живеем, така и в глобален аспект.

Подготовката и подходът към партито по повод рожденния ден на Cellex Consulting Group бяха поне на нивото на компанията в бизнеса – перфекционизъм до най-малките детайли, въображение, любов и желание.

Това не беше протоколен рожден ден, а един истински празник, където служителите на Cellex Consulting Group Inc, техните клиенти и партньори се веселиха от сърце, усмихнати, лъчезарни и оптимистични, че заедно са и ще бъдат успешни в тази важна за американската икономика индустрия.


Разположени на 25 000 квадратни фита CellEx Consulting Group са един своебразен мол с разнообразни услуги за шофьори на камиони и собственици на транспортни компании, готови да помогнат в това нелеко време.


В специализираното списание на български и английски “Safety Lane” (което се издава от компанията) също може да се намери много полезна информация.
Неотдавна те създадоха и нов You Tube канал за транспортните компании в Чикаго.

Като дългогодишен партньор от мое име и от името на екипа на в. “България СЕГА” поздравявам Натали Стоянова и всички нейни служители с 11тия рожден ден на CellEx Consulting Group и им пожелавам здраве, късмет и много професионални успехи!

Cellex Consulting Group – Your one stop shop for all your transportation safety needs!
790 Busse Rd, Elk Grove Village, IL 60007
(224) 404-6114
https://www.cellexllc.com/

Светлозар Момчилов
сн. Автора, Златко Москов, Щерион Щерионов (Щеки)
в. “България СЕГА

>>>

Уважаеми читатели,

Ако желаете да рекламирате при нас се обадете на тел. 773.317.8035 или пишете на емайл: bg7tv.editor@gmail.com (24/7)

За да получавате информация 24/7 ни последвайте във фейсбук!

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!

в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here