Наградиха офицер Брайън Бонев от Българо-американската полицейска асоциация за оказано съдействие при арест в Илинойс

3ти август 2023 – Вицепрезидентът и съосновател на Българо-американската полицейска асоциация офицер Брайън Бонев беше удостоен с награда от полицейското управление в град Хайланд Парк, щата Илинойс. Българският полицай беше отличен с наградата “Meritorious Award“ за оказано съдействие при ареста на лице, блокирало натоварено кръстовище и заплашвало със стрелба служителите на реда. Това съобщиха в своята Фейсбук страница от Българо-американската полицейска асоциация (БАПА).

„Поздравления за добре свършената работа, офицер Бонев“, написаха от там в социалната мрежа.

От асоциацията съобщиха още, че техният служител сержант Александър Балчев наскоро се е прехвърлил на работа в шерифския офис на окръг Чарлстън, щата Южна Каролина, и е дал официална клетва като шериф.

Българо-американската полицейска асоциация представи и най-новия си член – офицер Иван Георгиев от полицейското управление на Хановер Парк в щата Илинойс.

„Офицер Георгиев е роден в красивия град Кърджали, разположен в живописната част на източните Родопи. В България той е завършил с една бакалавърска и две магистърски степени. Едната магистърска степен е по “Право” от Благоевградския университет “Неофит Рилски”, а другата по “Право на Европейския Съюз” от Софийския Университет “Св. Климент Охридски”. Преди да се премести в САЩ, Офицер Иван Георгиев е служил близо 7 години като Български полицай и следовател в редовете на МВР. Харесва футбола, пътуванията и да танцува български народни танци“, разказват от българската организация.

Българо-американската полицейска асоциация е организация с членове от български произход, работещи в американските органи на реда. Създадена е от българи, работещи като полицаи, шерифи, агенти в САЩ и прави дарителски инициативи и спонсорира български студенти.

МАРИЯ ГУЦЕВА
БТА

***

Уважаеми читатели,

Ако желаете да рекламирате при нас се обадете на тел. 773.317.8035 или пишете на емайл: bg7tv.editor@gmail.com (24/7)

За да получавате информация 24/7 ни последвайте във фейсбук!

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!

в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here