X Games се завръща към калифорнийските си корени!

X Games California 2023 е в историята, след като беше домакин на повече от 50 000 фенове, които препълниха Ventura Country Fairgrounds във Вентура, Калифорния, за да гледат най-добрите атлети в света на екшън спортове, докато други ги последваха по телевизията и в социалните медии.

Последният път, X Games бяха в Калифорния през 2013 г., и напълниха Staples Center и L.A. Live в Лос Анджелис. За тазгодишното събитие те бяха част от панаира на окръг Вентура във Вентура. Както се очакваше, огромен брой фенове на екстремните спортове се появиха, за да видят любимите си спортисти, които се състезаваха за призовите места в съответните спортове.

 

Тазгодишната част включваше завръщането на дългогодишната водеща Селема Масекела, към която се присъедини скейтборд легендата Тони Хоук и радио личността/бивш скейтбордист Джейсън Елис. Докато Хоук се забавляваше да води, легендата също се състезаваше (като изненадващо участие в последния момент) за най-добър трик на Skateboard Vert.

От състезателя на BMX Райън Уилямс (Австралия), който зашемети всички с обръщане на преден велосипед, до 13-годишната Ариса Треу (Австралия), която беше първата жена, постигнала 720 в състезание по скейтборд, тазгодишните летни X Games бяха изпълнени с незабравими моменти в екстремните спортове.

Освен състезанието, присъстващите имаха възможност да покажат собствените си умения на различни мини-курсове, както и да разгледат някои произведения на изкуството от Punk Rock & Paintbrushes.

Многото посетители на разпродадени игри бе доказателство, че X Games са им липсвали толкова, колкото им е липсвало да ги гледат на живо…и че бъдещето на екшън спортовете (със скейтборд и свободен стил BMX, които ще се появяват на Олимпиадата в Париж следващото лято), изглежда светло.

Evan Fabricant
Снимки от Dana Gardner
за в. “България СЕГА”

***

Уважаеми читатели,

Ако желаете да рекламирате при нас се обадете на тел. 773.317.8035 или пишете на емайл: bg7tv.editor@gmail.com (24/7)

За да получавате информация 24/7 ни последвайте във фейсбук!

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!

в. “България СЕГА”

 

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here