Българската певица Виктория подписа с „Уорнър мюзик“

Българската певица Виктория подписа договор с „Уорнър мюзик“. Днес е премиерата на първия ѝ сингъл от съвместното партньорство с една от трите най-големи музикални компании в света. Песента носи името Lover’s Trial, съобщават от „Орфей мюзик“.

Те коментират, че подписването с „Уорнър мюзик“ e голям успех за Виктория, която имаше възможност да представи България на „Евровизия“ през 2020 и 2021 година. Сделката се дължи на съвместената работа на изключителния лицензиант на компанията за България – „Орфей мюзик“, чрез който се дистрибутират дигитално синглите на певицата от края на 2022 година, и на продуцентската компания зад Виктория – Ligna Studios, която стои зад музикалните ѝ проекти и международните ѝ успехи от 2019 насам.

„Много съм щастлива, че ставам част от семейството на „Уорнър мюзик“. Благодаря на всички, които подкрепят мен и моята музика. Lover’s Trial е песен, с която много се гордея. Вдъхновена е от раздяла, която изживях наскоро и разказва за този кръговрат от смесени и много силни чувства, в който често попадаме в края на една връзка“, казва певицата.

Музиката и текстът Lover’s Trial са нейни, но работи по тях с шведските композитори Оливър Бьорквал, Хелена Ларсон и американката Софи Хинтц. Видеото е режисирано от Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, а главен оператор е Дамян Димитров.

БТА

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”, за да получавате инфо 24/7:

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here