Крака обути с благовестието на мира

След мащабната тридневна битка при Гетисбърг по време на американската гражданска война, войници от погребалния отряд се натъкнали на любопитна гледка – много от труповете били боси. Оттеглящите се войски на Конфедерацията били толкова мизерно обути, че спирали по пътя си, за да потърсят и заменят парцаливите си обувки с ботуши от умрелите.

Повечето военни ветерани ще ви кажат, че войната е маратон, а не спринт. Пехотинците се движат много, през дъжд, кал и сняг. Ако ще се движите много, по-добре да имате прилични ботуши.

Познайте какво? Подвижността е част от духовния арсенал даден ти от Бог. Библията казва в Ефесяни 6:11, 15, „Облечете се с Божието всеоръжие . . . с краката си обути с готовност чрез благовестието на мира“. В християнския си път, ще преминаваш през много стресиращи промени. Но това, което наистина ще те съхрани при всяка промяна, движение и объркване в живота ти е твърдата увереност, че Христос Исус е твоят личен мир с Бога.

Мобилността също те среща с много хора. Можеш да споделяш Христовият мир с хората, които срещаш и това няма да намали твоето лично снабдяване.

www.helpinghandsbulgaria.org

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”, за да получавате инфо 24/7:

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here