„Левски“ Чикаго със седма купа

Представител на генералния спонсор на Левски – София “Палмс Бет” Роси МакКий пое в ръцете си седмата купа, спечелена от Левски Чикаго. Лично президентът на лигата италианецът Гаетано Траверса връчи шампионския трофей, съобщи Chicago.bg.

 

„Радвам се да присъствам на отбелязването на успехите на Левски Чикаго. С гордост приемам Купата и вярвам, че футболният отбор под ръководството на основателя Ники Василев и капитана Росен Каптиев ще продължи да държи челни позиции в Лигата”, каза Роси МакКий.

 

Тя беше официален гост на годишния прием на Премиерлигата, където бяха наградени отличилите се отбори, играчи, съдии и ръководители. В началото на вечерта президентът Гаетано Траверса, се обърна към специалния гост с думите: „Добре дошла мадам Роси МакКий”. Непосредствено след награждаването, МакКий изказа своите благодарности за топлото посрещане и оказаната чест. Тя обеща, че ще предаде ценната реликва в музея на Левски София, намиращ се в новоизградения сектор “А” на стадион “Георги Аспарухов”.

 

“За нас беше чест и огромна радост, че седмата шампионска купа, бе връчена на Генералния спонсор на Левски София – г-жа Роси МаКий. Вярваме, че тя ще донесе късмет на Левски София и защо не, още тази година, в чест на 80-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов, да станем шампиони”, каза основателят на “Левски” Чикаго – Николай Василев.

 

Индивидуална награда за цялостен принос получи ветеранът Анатоли Вътев, който през 2017 г. бе част от най-успешния отбор на Левски Чикаго, завоювал Националната Купа на САЩ. С него на сцената излезе и първият му треньор Красимир Иванов-Къната. Двамата са част от силния отбор на някогашната “Славия”, спечелила Купата на средно-западните щати през 2007 г.

 

Другият български отбор “Балкан”, състезаващ се в същата възрастова група, но в “червената дивизия”, също бе награден с трофей за първо място.

ЙОАНА КРЪСТЕВА
БТА
Снимка: Chicago.bg

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”, за да получавате инфо 24/7:

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here