Нов You Tube канал за транспортните компании в Чикаго

5ти март 2023 – Българската общност е не само най-голямата в САЩ, но и най-качествената в чужбина за цялата история на България. Успехите на българите са навсякъде, но ако трябва да посочим една индустрия, където има най-голяма концентрация на български бизнеси и служители, то това е безспорно транспортната и най-вече trucking индустрията.
В стратегическото за българите северозападно предградие на Чикаго – Elk Grove Village (790 Busse Rd, Elk Grove Village, IL 60007) на 25 000 квадратни фита се разполага CellEx Consulting Group – един своебразен мол с разнообразни услуги за шофьори на камиони и собственици на транспортни компании.


За повече от 10 години CellEx Consulting Group ръководена от Натали Стоянова успя да спечели доверието и лоялността на десетки транспортни компании и да се превърне в лидер в областта на консултантските услуги в тръкинг индустрията.
CellEx Consulting Group са важен бизнес парньор на в. “България СЕГА”, а също така подкрепят събития, организации и каузи на българската общност в Чикаго.


Освен, че издават специализирано списание на български и английски “Safety Lane” те създадоха и нов You Tube канал за транспортните компании в Чикаго.

Ето какво сподели Натали Стоянова по този повод:

“Здравейте, тези от вас които ме познават знаят, че съм транспортен консултант с почти 20г опит в индустрията и тъй като доста от членовете тук са по един или друг начин свързани с транспортната индустрия реших да ви разкажа за новият ни проект. CellEx Consulting Group създаде YouTube канал с цел информация свързана със сейфти регулациите за транспортните фирми. Self education и разбира се обратна връзка с хората свързани с индустрията. Засега започваме на английски, но ще се постараем да направим и български видеа. Можете да ни пишете кои теми ви интересуват, както и да ни задавате въпроси.
Пилотното ни видео е за “ New entrant safety audits” https://youtu.be/EXwInRVsYzo

За всички пък заинтересувани от “Сейфти” професията рестартираме образователните си класове от Април с 3 сейфти класа:


1. “Safety for beginners”

2. “Refresh your knowledge” ( Intermediate)

3. “Advanced safety for future consultants”

Ако мислите, че информацията в канала ни ще ви е полезна се абонирайте и ни дайте по едно лайкче! Благодаря ви предварително!”

Желаем здраве и успехи на целия екип на CellEx Consulting Group – важен актив на българската общност в Чикаго!

Оксана Момчилова
в. “България СЕГА”

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”,

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here