Сложи цялото си всеоръжие

Нагръдникът на правдата

Преди няколко години, тъй като уличните престъпници ставаха все по-жестоки и атаките им все по-смъртоносни, полицейските служители в моя град започнаха да носят бронежилетки с кевлар – знаете, жилетки, които са устойчиви на куршуми и предпазват жизненоважните органи.

Назад във времето, първото снаражение, което войникът придобиваше беше нагръдник. Тъй като гърдния кош винаги е бил най-голямата мишена от човешкото тяло и понеже жизненоважните органи се намират там, защитата на горната част на тялото е била от първостепенно значение.

Вероятно знаеш, че сатана, враг по-смъртоносен от всеки друг, иска да те унищожи. Той иска да си мислиш, че си изгубен и без надежда, че греховете ти са те направили негоден за небето. Но Библията казва в Ефесяни 6:11, 14, „Облечете се с Божието всеоръжие . . . и облечени в правдата за бронен нагръдник“. Исус Христос ти дава Неговата праведност, която е прощение на всичките ти грехове, да покрие и успокои сърцето ти. Давай напред – постави Христос над сърцето си! Носи Неговата святост с чест.

www.helpinghandsbulgaria.org

>

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”,

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here