“Pop It” е името на новия хит на Lil Sha

Lil Sha зарадва феновете си с летния хит “Pop It” . Това е една колаборация с Katie Got Bandz, която участва и в написването на текста.

Lil Sha върви по пътя на баща си – Мишо Шамара, но пробива в един много по-конкурентен шоу бизнес тук в Чикаго. Lil Sha е “full package” – сам създава бийтовете и текстовете на своите песни. Сам ги миксира, мастерира, продуцира и изпълнява, като за повечето от тях има създадени видео клипове.

Баща му, разбира се, му помага при продуцирането чрез своята компания Frontline Hustle, а Матей Мандаджиев е човекът, който обикновено снима и монтира видео клиповете. Именно универсалността дава увереност на Lil Sha, че ще може да печели добри пари в музикалния бизнес, правейки нещо, което му доставя удоволствие.

Lil Sha вече продава своите бийтове, които композира в домашното си студио, на известни американски изпълнители, а също така заедно с баща си помагат и на други изгряващи рап звезди както при създаването на бийтовете и текстовете на песните, така и при заснемането на видео клиповете и продуцирането им. Макар да има участия и записи в САЩ, основната мисия на Мишо Шамара сега е да бъде максимално полезен в професионалното развитие на сина си, използвайки също своите контакти сред известните рапъри в САЩ.

Феновете на Шамара ще могат да го видят през септември и октомври в България и Англия в серия от концерти: София, Пловдив, Варна, Русе, Плевен и Лондон.

Ексклузивните концерти на Гумени Глави са под надслов “Отново заедно след 25 години”. Групата се събира в оригинален състав: Мишо Шамара, DJ Dido D и Вальо Кита.

Оксана Момчилова
в. “България СЕГА”

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”,

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here