Сдружение Българка – Чикаго стана на 3 години

На 12 юни Сдружение Българка Чикаго отбеляза три години от своето създаване! Една идея, едно приятелство, прераснали в благородна кауза! Каузата да помагаме на нуждаещите се и да сме проводник на доброто!

Отбелязахме събитието с коктейл за приятели, които винаги са ни подкрепяли и обещахме да работим още по-усърдно в помощ на нуждаещите се наши сънародници! Защото за доброто почивен ден няма, то е заразно и ние искаме да го разпространяваме между вас всеки ден!

Благодарим за подкрепата на нашите приятели и спонсори The Health Cuisine, Zagora Bakery, Tenero, Културен център Българика! Благодарим от сърце и на всички присъстващи, с помощта на които събрахме сумата от 1,750$! Част от тази сума ще изпратим на нашите партньори и приятели от Ангели за България/Angels for Bulgaria. С нея ще подпомогнем прегледите на възрастни болни хора в малки населени места в Родината. Част от сумата ще насочим отново за изпращане на дрехи, събирани тук в Чикаго от наши сънародници и достигащи вече трета година до стотици нуждаещи се хора в България. Кауза, която от веднъж годишно, вече провеждаме два пъти в годината, поради големия интерес!

Всичките ни каузи са свързани с набирането на пари.

Ето защо имаме нужда от вашата подкрепа, имаме нужда от ежемесечни дарения, които може да направите по всяко време на PayPal или Zelle: bulgarkachicago@gmail.com.

Ако желаете да станете наш спонсор с ежемесечни вноски, свържете се с нас, издаваме и документ за даренията, които се приспадат за разход! Защото заедно сме по-силни и можем повече!

Изт. Сдружение Българка – Чикаго

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”,

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here