Исус беше “ЗА (всеки) живот“

Пастор Майк Новотни

Замисляли ли сте се колко шокиращо “ЗА (всеки) живот“ беше нашият Спасител?
Помислете за две хиляди години назад за това кого и как и колко много е обичал Исус. Исус обичаше живота на прокажени, прелюбодейци, блудници и фарисеи. Въпреки безпорядъка в живота им, той не прекрати мисията си да умре на кръст за греховете им.
За щастие Исус никога не се променя. Исус знае всички причини, поради които грешим, както смислените, така и безсмислените, но въпреки това Той ни обича по целия път до вечния живот. Когато Исус умря на кръста и възкръсна от мъртвите, Той даде обещание, че чрез вяра в Него Бог ще ни осинови като Свои собствени деца, че нашият Отец ще приготви трапеза с място за нас. Той обеща, че ще остави лампата включена и вратата отключена, за да можем винаги да се връщаме, винаги да имаме стая за почивка и винаги да имаме благодат да се приберем вкъщи.
Сексуално неморалните и егоистите, извършващите аборти и апатичните, всички ние можем да дойдем при Исус и всяка наша нужда да бъде посрещната, всеки грях да бъде заличен, всяка грешка да бъде покрита, така че Бог да бъде с нас. Апостол Павел обещава: „Всеки, който вярва в Него, никога няма да се посрами“ (Римляни 10:11). Всеки – това си ти – който вярва в Него – това е Исус – никога – никога, никога, никога – няма да бъде посрамен. Ние винаги ще Му принадлежим.
Понеже Исус беше “ЗА“ (ти и Бог сте заедно завинаги) живота.

www.helpinghandsbulgaria.net

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”,

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here