Бог контролира небесата

Изглеждал ли е някога твоят свят извън контрол? Когато е така, погледни нагоре към нощното небе. Ако живееш в града, като мен, ще видиш там десетки звезди. Когато се чувствате наистина стресирани, излезте извън града. Градските момчета като мен са известни с това, че се придвижват отстрани на селския път и просто се взират в милиардите звезди – пламтящи, огнени, гигантски топчета газ, които Бог е поставил там, за да украсяват нощното небе, както за богатите, така и за бедните.

„Небесата разказват за славата Божия“ написа цар Давид в псалом 19:1„и просторът известява делото на ръцете Му“. Понякога Божието дело е изтънчено. Няма нищо изтънчено в Божиите скъпоценни камъни от бяла светлина в провинциалното небе.

Има още. Бог има пълен контрол над небесните тела. Библията ни казава, че Бог спрял въртенето на земята за Исус Навин и дори го е върнал обратно за Езекия. Това е същият Бог, Който ти казва, че нищо, никоя сила в цялата вселената не може да застане между теб и Неговата любов. Това е същият Бог, Който направи звезди на милиони светлинни години разстояние, но Е близо до теб точно сега, достатъчно близо, за да види лицето ти и да чуе гласът ти.

www.helpinghandsbulgaria.net

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”,

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here