“Marchela Travel” стана на 15 години

В българската общност се проведе уникално събитие. Защо уникално? По няколко причини. Първо, Марчела от “Marchela Travel” има уникален бизнес бранд. Освен това, оказа се, че освен че е пътувала по целия свят и по такъв оригинален начин изживява своята “американска мечта”, тя явно познава много добре и самия Чикаго. В чикагското предградие Des Plaines, което вече спокойно можем да наречем Bulgarian Village, тя успя магически да ни пренесе някъде в Париж.

Едва ли някой е подозирал, че на втория етаж на театъра в това предградие има зала, където интериорът и атмосферата направо те телепортират в един съвсем друг артистичен и аростократичен свят, който е далеч от рутинното ни ежедневие в “Града на ветровете”.

Самият формат на събитието бе също уникален като фокусът съзнателно бе изместен от рожденничката към гостите, сред които бяха представители на български бизнеси и обществени организации, Рок – легендата Милена Славова, както и екип на в. “България СЕГА”. Нашите сънародници имаха възможност да се срещнат и разговарят в една приятна и комфортна обстановка.

Като гарнитура за доброто настроение на присъстващите бе осигурена богата развлекателна програма, вкусни апетайзъри, алкохол. Поводът за събирането бе рожденния ден на Марчела, както и 15та годишнина на нейната туристическа агенция – “Marchela Travel”.

След почти 25 години в Чикаго мога да кажа, че на такова събитие не бях присъствал, а както много от Вас знаят, нашата медия също е организирала много мероприятия години наред.
На събитието бе обявен и новия проект на Марчела – туристическа агенция, предлагаща само луксозни и ексклузивни туристически продукти – The Royal Travel Boutique. Агенцията ще предлага луксозни хотелски вериги, луксозни круиз компании, както уникални изживявания, които ще ви помогнат да видите дори и вече посетени от вас места, по различен начин.
Радвам се на успехите на Марчела в един труден бизнес, който е така необходим на всички наши сънародници тук.

Радвам се също, че не й се налага да работи, както повечето хора в Чикаго, защото да правиш нещо което ти е интересно и обичаш не е работа, а хоби.
Тя е и пример за българските бизнеси тук по отношение на активно участие в обществения ни живот и спонсорирането на много мероприятия.

От името на екипа на в. “България СЕГА” и пожелавам здраве, доволни клиенти, много пътешествия и приключения!

Светлозар Момчилов
Снимки: Paola Ignatova – VividPV
в. “България СЕГА”

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”,

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here