Ново (старо) българско заведение ще отвори през 2022 в Чикаго

21ви декември 2021 – Добра новина за българската общност преди новогодишните празници. Любимото “At Nick’s Grill” ще отвори врати в началото на 2022 година с ново име – “Sofia Grill” и с нов мениджър – Александър Бадемов.

Александър Бадемов

Адресът е същия: 782 W Oakton St # D, Des Plaines, IL 60018, което прави “Sofia Grill” много удобно за хилядите българи, които живеят и работят в северозападното чикагско предградие Дес Плейнс (както и в прилежащите предградия).
Майсторът-готвач Ник (собственикът на “At Nick’s Grill” ) ще помага на “Sofia Grill” да стартира бизнеса като ще се използват същите рецепти и методи за приготвяне на вкусната и свежа храна (в домашен стил), с която “At Nick’s Grill” привличаше като магнит нашите сънародници от Чикаго и неговите предградия. Ще има и нови предложения в менюто, като например: боб с лютеница.

“Като чуят американците за България, първата им реакция е …”София!?””, така новият мениджър аргументира за в. “България СЕГА” смяната на името на емблематичното българско заведение.

Всичко, което е нужно да направи “Sofia Grill” е да запази предишното ниво (или да го повиши), за да пренесе българите и американците в сърцето на България.
Екипът на в. “България СЕГА” желае здраве и успехи на персонала на “Sofia Grill” през настъпващата 2022 година, а на нашите сънародници във “Ветровития Град” пожелаваме, освен здраве и успехи, ДОБЪР АПЕТИТ!

Надя Минкова
в. “България СЕГА”

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here