Никол минава напред в X-Factor- Италия, а българите може да гласуват за нея

Безапелационно напред, в италианското музикално шоу, продължава 16-годишната Никол Паласчева, която вече е във финалната шестица на предаването.

В четвъртък вечерта българката подари истинско шоу на италианската публика, облечена в зашеметяващ жълт сет и изпълняваща перфектно „Tranquille (Mon Coeur)”.

https://xfactor.sky.it/video/nika-paris-canta-tranquille-mon-coeur-al-primo-live-704961

Nika Paris – Tranquille (Mon coeur) (Visual Video) – YouTube

След нейното изпълнение от журито се пошегуваха, че ще трябва много да се постараят, за да намерят за какво да я критикуват и съвсем сериозно добавиха, че Ника е истинска звезда. Думи на възхищение не спести и менторът на Никол в предаването, британският изпълнител MIKA, който при представянето разказа приказка на успеха: „Имало едно време момиче от Европа. Нейното пътешествие е несъзнателно, но ни кара да опознаем цял един свят.“

Италианските журналисти и инфлуенсъри също не спестиха суперлативите за нашето момиче. С обожание медиите я нарекоха „българският шпионин внедрен в X-Factor” и определиха изпълнението й като ярко отличаващо се от това на останалите.

Никол Паласчева, с артистичен псевдоним Nika Paris е първата чужденка, в историята на X-Factor – Италия, която достига до големите концерти. Тя е и най-младия участник в актуалното издание на предаването. Пред музикалния си педагог Дарияна Куманова, Никол споделя, че е сигурна и уверена в себе си и между участниците е възникнало истинско приятелство.

След последното блестящо представяне в шоуто за  Nika Paris предстоят най- тежките епизоди до финала. Италианските организатори дават възможност участниците да се подкрепят и от чужбина, като се гласува от уебсайта xfactor.sky.it; през Sky чрез зеления бутон на дистанционното; през Smartwatch или през App Xfactor във всички дигитални магазини.

Верните фенове може да последват Никол освен в официалния й профил https://www.instagram.com/nika_paris_official/ и във фен страницата й https://www.instagram.com/nika_paris_fanpage/ , както и в Spotify Tranquille (Mon coeur) – song by Nika Paris | Spotify .

в. “България СЕГА”

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here