CellEx Consulting Group – 9 години и 25 000 квадратни фита офис

14ти септември 2021 – Само в рамките на 3 седмици в стратегическото за българите северозападно предградие на Чикаго – Elk Grove Village се добавиха към актива на българската общност две сгради: Royal Academy of Dance Chicago – 15 000 квадратни фита и CellEx Consulting Group – 25 000 квадратни фита. Освен големи по площ и двете са с модерен дизайн и оборудване, направени с типичния източноевропейски вкус. В същото това предградие живее (и е правил бизнес) известният милионер Шефкет Чападжиев. В Elk Grove Village и предградията около него през последните години има бум на нови български бизнеси и организации с идеална цел. Даже прословутата пандемия не е в състояние да намали скоростта на развитие на българската общност и бизнеси.


Само за 9 години CellEx Consulting Group ръководена от Натали Стоянова успя да спечели доверието и лоялността на десетки транспортни компании и да се превърне в лидер в областта на консултантските услуги най-вече в тръкинг индустрията, където има най-голяма концентрация на български бизнеси (както и на други източноевропейски компании).

Огромната сграда на адрес: 790 Busse Rd, Elk Grove Village, IL 60007, която се превърна в новия дом на изключително женския колектив на CellEx Consulting Group се намира в непосредствена близост до офиса на големия им клиент – българската транспортна компания Amerifreight Systems LLC. – един от лидерите в транспортната индустрия в САЩ.

Новото офис здание на CellEx Consulting Group бе осветено и благословено в събота от отец Гери – БПЦ “Света София” (Дес Плейнс). Последва частно парти, което за пореден път продемонстрира, че екипът на консултантския лидер не само знае как да работи професионално, но и как да се весели качествено. Интериорът, музиката, храната, алкохола…всеки един детайл бе на не по-ниско ниво от това на елитно заведение в Чикаго.

Снимките на в. “България СЕГА” и видеото, което се подготвя от BG7 TV ще Ви помогне да усетите атмосферата на това знаменателно събитие.
Ето какво сподели и президентът на CellEx Consulting Group – Натали Стоянова:

“Здравейте приятели, реших да ви споделя и тук, че CellEx Consulting Group вече е официално в новият си дом и да ви направя част от нашият празник. В събота открихме новата си сграда която се намира в Elk Grove Village IL и отпразнувахме деветият си рожден ден. Ние сме консултантска компания обслужваща транспортната индустрия, като предимно се занимаваме със safety, dot audits, отваряне на корпорации и drug & alcohol testing. Издаваме напълно безплатно списание “Safety Lane”, което е фокусирано върху transportation safety и новите трендове в индустрията.

 

В събота открихме и новата си компания, фондация Cellex N.F.P. Тя е 100% с идеална цел и функцията и е да помага на семействата на шофьорите загубили живота си по американските пътища. Тези от вас, които ме познават лично знаят, че винаги съм се отзовавала, когато някой е имал нужда от финансова подкрепа в тежки моменти, и винаги съм приемала подобни каузи присърце. Затова и реших, че нашата общност има нужда от подобна фондация, която да помага при нужда. Искам да благодаря на прекрасният си екип от уникални дами и да им кажа, че без тях нямаше да се справя. Професионализъмът им, отдадеността и екипната им работа made it all possible! На клиентите ни пък искам да кажа: Благодаря ви за доверието!”

От името на целия екип на в. “България СЕГА” пожелавам здраве на колектива на CellEx Consulting Group! Всичко останало те доказаха през изминалите 9 години, че знаят как да го постигнат!

Наздраве!

>

Cellex Consulting Group
790 Busse Rd, Elk Grove Village, IL 60007
Tel. 224.404.6114
Email: info@cellexconsultinggroup.com
https://www.cellexconsultinggroup.com/

——–

WE ARE HIRING:

  • Transportation Safety Consultants
  • Transportation Safety Manager
  • Corporate in-house Counsel
  • Executive Assistant
  • Front Desk Receptionist
  • Marketing & Sales Representative
  • Recruiters

WE ACCEPT NEW CLIENTS:

Cellex Consulting Group – Your One Stop Shop For All Your Transportation Safety Needs!

>

Светлозар Момчилов
в. “България СЕГА”

>

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here