Помогни ми, Исусе, да бъда уверен

Господи на небето и земята, този свят се задушава от негативизъм. Готов съм да си спра кабелната, защото ми е омръзнало за бъда заливан с негативни коментари на песимисти.
Това е заядливият тон на нашите политици, който хвърля тъмна сянка върху твърде много програми. Предполагам, че днес новината си заслужава, само, ако е скандална. Какво се случи с обективността и желанието утрешния ден на хората да бъде по-добър? Удивително е колко много “експерти” са съгласни, че се отправяме към разгадаването на хубавия живот такъв, какъвто го познаваме. Иска ми се да си запуша ушите, всеки път щом някой започне да предрича следващия Армагедон. След това се пренася и на работното място. Хората не запазват мирогледа си за себе си. Оплакват се от всичко, което се случва, използвайки същото недоволство, като твърдоглавците по радиото. Негативността има много широка публика. Тя е капан, в който не искам да попадам, но мисля, че току-що го направих.

—–
Нека се върна в положителна посока, но не мога да реагирам на всичко. Господи, не мислиш ли, че ще е най-добре, ако не казвам прекалено много? Може би това ще бъде забелязяно. И когато се намесвам, помогни ми да бъде градивно. Нека предложа на хората по-добър поглед върху нещата, без да бъда враждебен или да звуча наивно. Що се отнася до мен, за да остана позитивен скъпи Исусе, трябва да бъда изложен на позитивни неща. Ти си светлина. Нищо друго не е толкова позитивно, колкото Твоето евангелие. Нищо не е по-привдигащо от Твоята любов и обещанията в Словото ти. Светът се нуждае от тази светлина и аз искам да бъда голяма свещ. Помогни ми да запазя решимостта си, Господи. Дай ми Святият Си Дух, за да мога да имам добро поведение през повечето време. Искам вярата и оптимизмът ми да се възприемат сериозно от околните. Искам да оказвам положително влияние върху тях и да променя света.

www.helpinghandsbulgaria.net

Legal Disclaimer (Клауза за непоемане на отговорност): Информацията тук има общ характер и не може в никакъв случай да замени консултация с лекар (медицинско лице), диагноза, терапия, лечение и/или консултация с лицензиран специалист. Информацията тук не е предназначена за решаването на конкретни индивидуални казуси! При конкретни индивидуални проблеми се свържете с лекар или съответния лицензиран специалист.
Издателите на в. „България СЕГА“ не поемат и не носят отговорност за предприето самолечение, поставяне на диагноза, козметични процедури или каквито и да са действия на база на материалите на тема „Здраве“, както и за верността на информацията и достоверността на източниците!

>

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here