Мария Бакалова не спечели “Оскар”

26ти април 2021 – Мария Бакалова не успя да получи “Оскар”. Наградата за най-добра поддържаща роля спечели Юн Йо-Джонг за “Минари”. Утешителната награда за младата българска актриса бяха думите на Брад Пит “Това момиче е мечтаело да стане звезда и да прилича на Мерилин Монро. Добре дошла, Мария!”.

Бакалова бе номинирана за участието си във филма на Саша Барън Коен – “Борат 2”, където изигра ролята на Тутар Сагдиев – дъщерята на Борат. Някои медии оприличиха българката на “принцеса”, заради бялата й рокля на Луи Вюитон.

Мария Бакалова е първата българска актриса с номинация за “Оскар” и това е голям успех за нея. Всички награди и номинации, които получи за своята роля в “Борат 2” ще имат голяма тежест в нейното резюме и заедно с известността, разпознаваемостта и полезните контакти гарантират многобройни бъдещи шансове в нейната актьорска кариера.

За да успееш в голямата конкуренция трябва да бъдеш на правилното място в точното време и да се възползваш от шанса си. “Борат 2” е ярко доказателство, че Мария Бакалова умее да прави това.

Атанас Ненов
в. “България СЕГА”

>

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here