21ви януари: Опит за стартиране на процедура по импийчмънт срещу Байдън

14ти януари 2021 – Новият член на долната камара на Конгреса Марджори Грийн съобщи, че ще инициира процедура по импийчмънт на Джо Байдън. Тя възнамерява да направи това в своя първи работен ден, който ще е първи и за новоизбрания президент – 21ви януари 2021 година.

В официалното био на Грийн в google тя се определя като привърженик на конспиративни теории. Родена е на 27 ми май 1974 в Джорджия и ще представлява 14ти конгресен район на щата в 117ия Конгрес на САЩ.
Информацията е разпространена часове след като долната камара на Конгреса събра нужните гласове да импийчва за втори път Доналд Тръмп. Това е прецедент в американската история.
Инициативата на Грийн реално няма шанс за успех (поради мнозинството на демократите в долната камара), но евентуално ще стартира процес за изясняване на фактите около предизборните обвинения за корупция срещу семейство Байдън в страни като Украйна, Китай, Русия и Ирак.

Ред. бел. – директен линк към това видео – https://www.youtube.com/watch?v=FDizM73GS68&feature=emb_logo

Марджори Грийн сподели в своя twitter профил популярно видео, в което Джо Байдън отправя призиви за уволнението на генералния прокурор на Украйна Виктор Шокин (с намекване, че финасовата помощ за Украйна зависи от решението на украинските власти), започнал разследване за дейността на украинската газова компания „Бурисма“. Шокин беше уволнен, а разследването на Бурисма беше преустановено. По това време, Хънтър Байдън (синът на Джо Байдън), за който се знае, че е хроничен наркоман, беше в надзорния съвет на „Бурисма“ без да има опит в тази област, без да знае района и езика.

Подобни quid pro quo действия в Украйна бяха формалната причина за първия импийчмънт на Доналд Тръмп.
Меийнстрийм медиите и техногигантите практически блокираха информация за корупция на семейство Байдън, но едва ли ще успеят да направят това през следващите четири години. Срещу сина на Байдън се води разследване и ФБР имат отдавна информация за него от неговия лаптоп. Има вероятност мандата на Байдън да бъде повторение на този на Тръмп, в продължение на който той бе атакуван непрекъснато заради съмнения за нечестни избори (намеса на Русия) и нарушаване на законите преди и след заклеването му като президент на САЩ.

Надя Минкова
в “България СЕГА”
сн: Марджори Грийн Туитър

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

Поканете свои приятели, познати и роднини да се присъединят също!
Споделете тези групи на Вашите фейсбук стени!

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!
Екип на в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here