Павел Вълнев: “Време е хората да си отвоюват България”

Следващите няколко месеца ще са решаващи за това каква България искаме да оставим на децата си. Семейството на Републиканци за България, към което избрах да принадлежа, ще даде всичко от себе си, за да стане страната ни по-справедливо, по-човешко и по-добро място за всички. Целта ни е проста – да покажем, че идеалът на Левски за чиста и свята република не е недостижима мечта, а може да бъде реалност. Нашата реалност.

Като българин, живял и работил в чужбина, винаги съм откривал утеха и вдъхновение в идеите на българските будители. Съзнавам, че постигането на правова държава, каквато всички заслужаваме, е труден и дълъг процес. Че благоденствието на хората е откраднато. Твърдо вярвам, че с подкрепата на сънародниците ни у дома и по света няма невъзможни неща. Ако сме единни, успехът ни е гарантиран.
Живеем в парадоксален преход през последните 30 и повече години. Общо 10 милиона български граждани, тук и по света, сме донори на малцина избранници. Да, бенефициент на демокрацията е тънка прослойка, клика, секта, родена в политическите инкубатори. Тези „отличници“ си мислят, че благата са само техни и не забелязват, че ги притежават заради саможертвата, унижението и материалната нищета на милиони. Време е този тренд да се обърне. Време е хората да си отвоюват България.

В основата на Републиканци за България е вярата, че сплотеността, взаимното уважение и работата в екип са начинът да променим страната си към добро. През идните дни и седмици ще се посветим на това да разширим семейството на Републиканци за България, за да постигнем общата ни кауза – България, в която всеки има място под слънцето.

За актуална информация около кампанията и дейността ми можете да харесате и споделите тази страница:https://www.facebook.com/pavelvalnevofficial.
Тъй като пред красивите думи предпочитам конкретните действия, мога да ви обещая едно – винаги да съм на ваша страна. С действия. Надявам се с много от Вас да се видим лично и да имам шанса да чуя идеите ви за това в каква България искате да живеете.

Павел Вълнев

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here