ББ: “Продължавам да изпълнявам служебните си задължения”

27ми октомври 2020 – Ден след като съобщи за положителния тест за к19, Бойко Борисов благодари за подкрепата и заяви, че е в състояние да изпълнява служебните си задължения:

“Благодаря на всички, които проявяват внимание и подкрепа. Няма промяна в здравословното ми състояние: все още съм със симптоми на общо неразположение. Лекувам се като всеки български гражданин, на който е предписано домашно лечение от личния му лекар. Общото ми състояние не ми пречи да продължавам да изпълнявам служебните си задължения. Уверен съм, че нашето общество, водено от нашите лекари, които са едни от най-добрите в света, ще премине и през това изпитание. Спазвайте мерките и се пазете!”

Д-р Георги Хинков от ВМА, когото наричат “вълшебник” се грижи за здравето на премиера. Той е професионален и опитен пулмолог във военна болница и през него са минали хиляди пациенти.
Директорът на една от най-добрите болници в страната УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ – София – проф. Асен Балтов, заяви пред БТВ:

“Нужни са по-строги мерки срещу разпространението на коронавируса. Иначе няма да можем да лекуваме никого”

За последните два дни общият брой на заразените с к19 лекари и персонал в “Пирогов” е 61. Заради недостиг на персонал в болницата не работят три клиники.

Надя Минкова
в. “България СЕГА”
сн: FB BB

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here