Диан ( Deep Zone Project): “Не знам как се заразих с covid19”

Когато известна личност е сред заразените с covid19 хората като че ли обръщат повече внимание и си дават сметка, че зад зловещата статистика са реални човешки съдби и драми. На фаталния 13-ти август новината беше съобщена лично от Диан, създател на групата “Deep Zone Project” и известен също като DJ Dian Solo:

“Хора, оказах се с ПОЛОЖИТЕЛЕН тест за COVID 19. Счетох за редно да споделя това, тъй като се срещам с много хора и бих искал да апелирам към тези, с които сме се срещали през изминалите дни, да се наблюдавате и ако усетите някакъв дискомфорт и отпадналост (каквото аз усетих), да си направите тест и да предприемете нужните мерки.
Съжалявам ако причинявам кофти енергия с този пост, но въобще не знам откъде и откога съм лепнал това.
Ще го карам домашно в следващите две седмици и се надявам този шит да отминава вече.
Пазете себе си и околните!”

Ето какво сподели днес популярния DJ за в. “България СЕГА”:

“Слава Богу, по-добре съм. Ще съм под карантина 2 седмици. Имам известна загуба на обоняние и затруднено дишане. Лекувам се с Aspirin Protect и Imunocol. Дано да съм прихванал по-лека форма на този вирус. Никой не е застрахован против заразяване. Мислех си, че няма да го лепна, но ето че се случи. Нямам представа къде и как е станало.
Поздрави на всички и се пазете доколкото е възможно!”

Загриженост за Диан изрази пред в. “България СЕГА” и Мишо Шамара (АКА BIG SHA), който живее и работи в Чикаго:
“Чух се с него и се радвам, че за момента се чувства по-добре. Познаваме се още преди да стана известен като рапър. Имахме заедно група, която се казваше “Хамбургер М1”. По-късно пак бяхме заедно в “Гумени Глави”. Дано да го изкара по-леко! Познавам хора тук (българи и американци) и в България, които или починаха, или го изкараха много тежко. Други са в момента в тежко състояние в болница. Моята работа ме принуждава да съм сред хора всеки ден. Макар, че съм постоянно с маска имам подозрението, че в някаква по-лека форма вече съм го изкарал.”
От екипа на в. “България СЕГА” пожелаваме на DJ Dian Solo бързо оздравяване без странични ефекти и нови творчески успехи!

Светлозар Момчилов
в. “България СЕГА”

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here