„Коледа с нас”

Детската интернет телевизия „Аз мога. Аз знам”
за втора поредна година обявява конкурс „Коледа с нас”

Отново с нетърпение чакаме Коледа, защото всяка Коледа е специална, eдинствена и неповторима като всяко дете по света. Тя  носи радост, ражда усмивки, хората сякаш отварят сърцата си за доброто. Коледа е очакване и надежда, и песни, и цвят.

Уважаеми учители на малки и на малко по-големи деца,
Уважаеми родители,

Снимайте КОЛЕДНОТО ТЪРЖЕСТВО на деца от детските градини или на ученици от първи до четвърти клас и по-големи и изпратете до 15 януари 2013 година вашия диск в Националния дворец на децата, на адрес: София -1309, бул. Ал.Стамболийски № 191 – За конкурса „Коледа с нас” или линкове, от които да се изтеглят на
еmail: [email protected]
Ще се радваме да видим празници по оригинални сценарии на преподаватели, пресъздаване на местни зимни обичаи и таланливи детски изпълнения!
В конкурса могат да се представят и коледни тържества на децата от българските общности по света – вярваме, че чрез тези филми децата на България ще бъдат заедно!

Ще има награди и голям концерт с победителите. Очакваме ви!

Медийни партньори на детската интернет телевизия „Аз мога. Аз знам” в САЩ и Канада са: в. “България СЕГА” (www.bulgariasega.com)  и BG7TV (www.bg7tv.com)