Паркинг за нашата Малка България!

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ | Паркинг за нашата Малка България!
image

Център „Малката България“ се нуждае от помощ за изграждането на паркинг  към сградата, която закупиха преди година в Des Plaines. Това е скъп проект, който е и условие при закупуването.
Георги Бошнаков, член на Борда на Директорите на МБУ използва рожденния си ден като повод за събиране на средства за изграждането на паркинга.
Ето неговото обръщение във фейсбук:
„Привет ва всички!
Липсвате ми много и силно се надявам, че съвсем скоро ще се видим!
В момента в който светът е спрял, ние от МБУ решихме да се възползваме от ситуацията и да започнем изграждането на паркинга към център "Малката България"! При положение, че по времето на първата стъпка от ремонта - подземната работа, сградата така или иначе не може да бъде използвана, съчетахме неприятното с полезното и днес направихме първата копка!
За мен е чест, да имам възможността да помогна за тази благородна кауза и искам да даря рожденния си ден именно за нея!
Искрено се надявам, че с ваша помощ, ще успеем да съберем една прилична сума, с която да помогнем за изграждането на паркинга!
За вбъдеще, ще съм благодарен на всеки, който направи същото и дари празника си в името на тази идея! Идея, която много си мислеха, че е неизпълнима, но всички ние доказахме, че когато сме заедно, няма сила, която може да ни спре!
Благодаря на всчики, помогнали тази мечта да се превърне в реалност! Благодаря на всички, които продължават да вярват в нас!
Бъдете здрави и щастливи!“
Нека да подкрепим нашите сънародници в този труден момент, за да запазим „Малката България“ в Чикаго. На долния линк можете да направите дарение:
https://www.facebook.com/donate/649523965632213/192896545357202/

Светлозар Момчилов
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7