Марая Кери спала с 5 мъже, Чарли Шийн - с над 5000 жени

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Марая Кери спала с 5 мъже, Чарли Шийн - с над 5000 жени
image

Личният живот на знаменитостите често е на показ, но в много случаи сексуалните им забежки остават тайна за широката общественост. Някои от най-известните личности разкриват с колко хора са правили секс през годините. При някои бройката е внушителна, но други всъщност са доста скромни, въпреки изкушенията на славата.
Марая Кери
5-кратната носителка на "Грами" разкри, че въпреки широкообсъжданите ѝ романси през годините, тя не е била с много мъже.
"Не съм била с толкова много", казва Кери. "През живота си съм била петима мъже и съм искрена за разлика от много други."
Звездата се омъжва за първия си съпруг Томи Мотола през 1993 г., когато току-що е навлязла в музикалната индустрия. Повече от десетилетие по-късно се омъжва за Ник Кенън, от когото има близнаци Морокан и Монро.
В момента Марая има връзка с танцьора Браян Тананка, с когото започна да се среща скоро след раздялата си с австралийския милиардер Джеймс Пакър.
Чарли Шийн
Бившата звезда от "Двама мъже и половина" твърди, че е спал най-малко с 5000 жени пред октомврийското издание на списание Максим през 2000 г.
Шийн добавя и няколко подробности за сексуалния си живот в интервюто, включително, че обича тройките и че е толкова добър в леглото, че партньорите му го наричат "Машината".
Мик Джагър
Кристофър Андерсън - авторът на биографичната книга за Мик Джагър казва, че рок величието е спал с 4000 жени.
"В ретроспекция смятам, че това може и да е малко", добавя той.
"Самият Мик ми каза в един момент: Всеки знае, че всички са бисексуални", казва Андерсън и разкрива, че сред партньорите на Джагър са Фара Фосет и Анди Уорхол.
Ръсел Бранд
Актьорът и бивш съпруг на Кейти Пери, който в момента е женен за Лора Галахър, споделя, че е имал 1000 любовници.
През 2017 г. Бранд издаде книга за всички видове пристрастявания. В интервю той казва, че книгата представя 12 стъпки за възстановяване, използвани в програми като "Анонимните алкохолици".
В книгата Бранд, който от 14 години е чист от наркотици и алкохол, разкрива някои травми от детството си като насилие от (неизвестен възрастен), майка, диагностицирана с рак и отчужден баща (родителите му се развеждат, когато е бебе и той е отгледан само от майка си.)
На него му отнема доста време да се справи с пристрастяванията си като наркотици, порно, алкохол, храна и секс и да открие истинския източник на страданието си.
Life.dir.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7