Какво правят Анджелина и Брад, далеч един от друг?

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Какво правят Анджелина и Брад, далеч един от друг?
image

Някога те бяха най-популярната и обичана звездна двойка, която не спираше да вълнува хората по целия свят. Бранджелина, както бяха известни, се следеше отблизо - независимо дали говорим за медиите или за ордите им от почитатели, които дебнеха всяка тяхна крачка в интернет пространството. Те бяха всеобщи любимци и всички предполагаха, че щастието им ще продължи вечно...
Уви, дори и хубавите неща имат своя край, като Пит и Джоли доказаха именно това. Семейството им се разпадна и всеки от тях пое по своя собствен път. Но не и без доза конфликти.
Сега обаче ситуацията около актьорите се стабилизира и те намериха покой, поне на пръв поглед.
Но какво правят днес, когато са далеч един от друг?
Брад Пит е известен като ценител на изкуството, ето защо вчера получи частна обиколка извън работно време в лондонската галерия "Тейт Модърн". Един от кураторите разведе звездата из изложбите на художниците Джени Холзър и Наталия Ганчарова.
Актьорът, който отдавна се интересува от дизайн, каза, че се е обърнал към изработването на скулптури като начин да се възстанови от раздялата си с Анджелина.
И докато бившият ѝ съпруг използва изкуството като целителна сила, а преди това се утешаваше по срещи с различни хубавици, поне така твърдяха слуховете, Джоли се е отдала изцяло на това да бъде работеща майка.
Според американската медия, актрисата е поела нов възход в кариерата си, като междувременно е решила да се концентрира върху семейството си.
Откакто през 2016 г. напусна Брад, тя не е излизала с никой друг, при това по собствено решение.
"Тя отново е щастлива и не смята, че романтичната връзка е нещо, от което се нуждае в живота си, за да се чувства цяла. Не става дума за това, че не е в състояние да продължи напред без Брад, той няма нищо общо с решението ѝ да не излиза по срещи, просто в момента няма никакъв интерес. Това, разбира се, може да се промени, но засега фокусът ѝ е единствено върху работата и децата ѝ", казва неин приближен пред "Hollywood Life".
Днес Анджелина балансира между ролята си в нов филм, работата като редактор в "Time Magazine" и ангажименти към ООН.
Vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7