4 холивудски звезди, които са родени със сребърна лъжичка в уста

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | 4 холивудски звезди, които са родени със сребърна лъжичка в уста
image

Те са богати, успешни и никога не им се е налагало да се тревожат за пари. Били са обезпечени от семействата си, а богатството и лукса са им били поднесени наготово. Затова може да се каже, че са родени със сребърна лъжичка в уста. Ето кои са тези холивудските звезди:


Брадли Купър

Брадли Купър се е доказал като актьор. Баща му, Чарлз Купър, е борсов посредник, но истинската му мечта винаги е била да бъде актьор. Може би, Брадли изживява мечтата на баща си.

Лана Дел Рей

Не може да се отрече, че Лана Дел Рей е изключително талантлива певица. В началото на кариерата й имаше много спекулации, че успехът й е финансиран от родителите й, които са милионери. Но през 2012 продуцентът на Лана съобщи, че парите на родителите й нямат нищо с популярността.

Лейди Гага

Бащата на певицата, Джоузеф Джерманота, е собственик на компания, която осигурява безжичен интернет в хотелски вериги. Благодарение на бизнесът му, той има луксозно имение в престижен квартал в Ню Йорк.

Ема Стоун

Филмът "La La Land" не би бил същия, ако в една от главните роли не бе именно Ема Стоун. Въпреки че първоначално родителите на Ема не са одобрявали идеята за кариерното й развитие, то те все пак не са я оставили да се оправя сама. Голяма подкрепа оказва баща й, който притежава посредническа фирма.

Dariknews.bg






Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7