Дженифър Анистън: Не ми трябват деца, за да бъда пълноценна

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Дженифър Анистън: Не ми трябват деца, за да бъда пълноценна
image

"Не ми трябват деца, за да бъда пълноценна". Това каза Дженифър Анистън за липсата на наследници. Актрисата даде интервю за "Хъфингтън пост", разказвайки за кариерата си, за мъжете в живота си и за това как се чувства на 50-годишна възраст.
"Папарите изразходват толкова много време и пари, за да видят дали съм бременна. Това само показва, че се смята, че жената не може да бъде пълноценна, успешна и щастлива, ако не стане съпруга или майка", обясни тя.
Анистън е категорична, че се чувства добре, въпреки че няма късмета да бъде майка.
Що се отнася до неуспешните й връзки, тя коментира, че е уморена от статиите в медиите, че не може да създаде сериозна връзка.
"Това, което пишат, че не мога да задържа един мъж, не е вярно. Аз не съм нито тъжна, нито пречупена! Глупости са, че отказвам да имам бебе, защото съм егоистка, която мисли само за кариерата си!", добави актрисата.
По думите на Дженифър, никой не може да я съди и да си въобразява, че знае какво е преживяла. След което призна, че е правила много опити да забременее, но поради здравословни проблеми тя са се провалили. Но това не я е прекършило, сподели актрисата.
"Има натиск върху жените да бъдат майки. Ако това не стане, тогава те се считат за повредена стока. Може би моята мисия на тази планета не е да се възпроизвеждам!, коментира тя.
Актрисата отбеляза още, че много актриси в Холивуд се оценяват само по външния им вид.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7